Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 6 فروردین 1404 - 09:25

31
خرداد
اسلايس وانيلي

اسلايس وانيلي

يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب كنيد. آن‌گاه بيسكويت، گردو و كره را در كاسه‌اي بريزيد و با هم مخلوط نمائيد. سپس آن را در قالب بريزيد و خوب فشرده كنيد و به مدت

مواد لـازم

بيسكويت آسياب‌كرده ............125 گرم

گردوي آسياب‌كرده ..............يك‌دوم پيمانه

كره‌ي آب‌كرده.................. 70 گرم

 

مواد لازم براي تهيه‌ي لايه‌ي بادامي

پنير خامه‌اي...................250 گرم

شيرعسلي............ يك‌دوم پيمانه

پوست ليموي رنده‌كرده............... 2 قاشق چايخوري

آبليمو............. يك‌چهارم پيمانه

وانيلين.............. يك‌چهارم قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي تهيه‌ي رويه

پودر ژلاتين................ 1 قاشق سوپخوري

آب............. 180 ميلي‌ليتر (سه‌چهارم پيمانه)

شكر................. 150 گرم

رنگ زرد خوراكي................. به ميزان لازم

وانيلين .................يك‌چهارم قاشق چايخوري

 

روش‌تهیه

يك قالب 20×30 سانتيمتري را چرب كنيد. آن‌گاه بيسكويت، گردو و كره را در كاسه‌اي بريزيد و با هم مخلوط نمائيد. سپس آن را در قالب بريزيد و خوب فشرده كنيد و به مدت

30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا مايه‌ي مياني را رويش بريزيد و صبر كنيد تا در يخچال ببندد و سفت شود. بعد مواد رويه را روي اسلايس بريزيد و تا بستن كامل آن، قالب را در يخچال نگه داريد. اكنون شيريني را به اندازه‌ي دلخواه ببريد و براي پذيرائي، در ظرف زيبائي بچينيد.

روش تهيه‌ي مواد مياني: پنير خامه‌اي را در كاسه‌اي بريزيد و قدري با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه شيرعسلي، پوست ليمو، آبليمو و وانيلين را بيفزائيد.

روش تهيه‌ي مواد رويه: پودر ژلاتين، آب و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم اجاق بگذاريد تا شكر حل شود ولي مايه نَجوشد! سپس آن را به مدت 5 دقيقه بجوشانيد، وانيلين را اضافه كنيد. بعد بگذاريد در دماي محيط خنك شود. حالا آن را با همزن برقي بزنيد تا غليظ شود. اكنون رنگ را بيفزائيد.

 بیشتر بخوانید:

کیک شکلاتی را بدون آرد درست کنید! + دستور تهیه

 

 

خواص  وانیل

با نگاهی به تاریخ، متوجه می شویم که از سالها پیش وانیل به طعم بستنی در اروپا تبدیل شده است. به همین روش ، اسپانیا نیز قرن ها وانیل را به شیرینی های شکلات اضافه کرده است. سپس، تاکنون وانیل به عنوان اصلی ترین طعم دهنده کیک، دسر و نوشیدنی ها تولید می شود. همانطور که همه ما می دانیم، وانیل به دلیل داشتن عطر و طعم دلنشین و شیرین به عنوان دسر محبوب و نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع : شور و شیرین

تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز