افسانه ظروفي:
مواد لازم براي 15 عدد
شكلات سفيد ...............200 گرم
پودر شكر.............. 60 گرم
پودر نارگيل............. 180 گرم
خامهي ساده..............100 ميليليتر
كرهي آبكرده.............40 گرم
شكلات سفيد آبكرده............. 50 گرم
ترافل مرواريد براي تزئين............ 50 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شکلات صبحانه؛ طعمی دلانگیز و شکلاتی
روش تهیه
شكلات سفيد را به روش بنماري آب كنيد و در سيني 18× 28 سانتيمتري داراي كاغذ روغني بريزيد و صبر كنيد شكلات ببندد. آنگاه با برشگر به قطر 5 سانتيمتر دايرههائي از شكلات ببريد و مركز آن را با برشگر كوچكتري خالي كنيد. براي اين كار لازم است برشگر را قدري گرم كنيد تا شكلات نشكند! حالا پودر شكر و پودر نارگيل را با هم مخلوط كنيد و خامه، كره و شكلات آبكرده را به آن بيفزائيد و هم بزنيد تا مواد خمير شود. اكنون خمير فراهمكرده را در كيسهي مخصوص شيرينيپزي داراي ماسورهي ساده به قطر يك سانتيمتر، بريزيد و روي حلقههاي شكلاتي قدري از آن بگذاريد و با ترافل بيارائيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیپس شکلات خانگی
خواص نارگیل
نارگیل یک میوه مطلق به درخت نخل کوکوس است، صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته میشود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید می باشد و همچنین یک ماده سالمی است که میتواند حتی به عنوان یک غذا مورد استفاده قرار بگیرد.