آرزو گنجي :
مواد لازم برای حدود 20 عدد
روغن جامد................ 110 گرم
آرد.............. 180 گرم
شیر خشک.............. 30 گرم
شیر............... 90 میلی لیتر
عسل................. 90 گرم
شکر................... 100 گرم
خامة صبحانه................ 60 میلی لیتر
گلاب.................... 60 میلی لیتر
شکلات سفید رنده کرده.......................... 60 گرم
اسانس وانیل........... یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده.............. 1 قاشق سوپخوری
پودر پسته ....................برای تزئین به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه حلوا آرد برنج شیرازی
روش تهیه
روغن و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آنگاه شیرخشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.