Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:34

12
خرداد
حلوای خامه و عسل

حلوای خامه و عسل

روغن‌ و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آن‌گاه شیر‌خشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید

 آرزو گنجي :

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

روغن جامد................ 110 گرم

آرد.............. 180 گرم

شیر خشک.............. 30 گرم

شیر............... 90 میلی لیتر

عسل................. 90 گرم

شکر................... 100 گرم

خامة صبحانه................ 60 میلی لیتر

گلاب.................... 60 میلی لیتر

شکلات سفید رنده کرده.......................... 60 گرم

اسانس وانیل........... یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده.............. 1 قاشق سوپخوری

پودر پسته ....................برای تزئین به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه حلوا آرد برنج شیرازی

 

 

 

روش تهیه

روغن‌ و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آن‌گاه شیر‌خشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود. اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: حلوا تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز