مهدیس رحیمیان:
مواد لازم برای 42 عدد
كرة نرم ............... 125 گرم
شكر قهوهاي................. 55 گرم
شكر دانة ريز............... 100 گرم + 3 قاشق سوپخوري
اسانس وانيل................. يكدوم قاشق چايخوري
تخممرغ ................ 1 عدد
آرد............. 200 گرم
بيكینگ سودا ..............يكدوم قاشق چايخوري
جوز هندي رنده کرده ................. يكدوم قاشق چايخوري
دارچين................... 2 قاشق چايخوري
شکر (اضافی)............... 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه
كره، شكر قهوهای، شکر سفید و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغ را بيفزائيد و بعد مخلوط آرد، بيكينگسودا و جوز هندي را در 2 نوبت اضافه كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. سپس خمير فراهم کرده را در كيسة نايلونی قرار دهید 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. حالا دارچين و شكر را با هم مخلوط كنيد. اکنون هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوري از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و در مخلوط شكر و دارچين بغلتانيد. توپهای خمیر را با فاصله در سيني شيرينيپزي بچينيد و به مدت تقریبی 12 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 180 درجة سانتيگراد بپزيد.