لیلا آیانی صفت:
مواد لازم براي حدود 60 عدد
کرة نرم شده.............. 125 گرم
پودر شکر................ 70 گرم
زردة تخممرغ................. 1 عدد
وانیلین.............. یکچهارم قاشق چایخوری
آرد.................. 150 گرم
بیکینگپودر................ یکچهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت .............50 گرم
فندق برشته و آسیاب کرده............ 50 گرم
پودر شکر ..............به میزان لازم
خلال پسته آسیاب کرده................ به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی ترکیهای تاتلیسی گل
روشتهیه
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردة تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد هم نزنید تا به روغن نیفتد). حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه، به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید. آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینیها خنک شدند، رویشان را با پودر شکر و پسته بیارائید.