آشپزباشی - عارفه ابن الرضا:
مواد لازم برای 6 عدد
آرد برنج .............2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال........... 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
شکر.............. 180 گرم
توت فرنگی خرد کرده............. 3 پیمانه
آرد الک کرده ...............؟ گرم
شکر................. 50 گرم
بیکینگسودا.................. یکچهارم قاشق چایخوری
شیر.............. 80 میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
کرة آبکرده.............2 قاشق سوپخوری
ماست..............60 میلی لیتر (یکچهارم پیمانه)
اسانس وانیل..............1 قاشق چایخوری
روشتهیه
فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب رمکین را چرب نمائید. آنگاه آرد برنج را در کاسة مناسبی بریزید و با آب پرتقال مخلوط کنید. سپس شکر و توت فرنگیها را بیفزائید و همة مواد را با هم مخلوط سازید. حالا این مخلوط را بین رمکینها تقسیم کنید. اکنون مایة کیک را فراهم کنید و آن را روی میوه در قالبها (رمکین) بریزید. آنگاه روی مایة کیک قدری شکر بپاشید و کابلر را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیة کیک:
آرد، شکر و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر، کره، ماست و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود.
یادآوری
برای افزودن مایة کیک به میوه، میتوانید از قاشق بستنی استفاده کنید و روی هر کدام یک اسکوپ از مایة کیک بگذارید.
میتوانید این دسر را گرم یا سرد و همراه با بستنی وانیلی میل کنید.
چنانچه قالب رمکین در دسترس نبود میتوانید از ظرف پیرکس استفاده کنید.