Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:41

3
اردیبهشت
فنجان‌های نوتلا

فنجان‌های نوتلا

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن و گرم کنید و قالب‌های مینی‌مافین را چرب نمائید. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

مهدیس رحیمیان:

 

مواد لازم برای حدود 12 عدد

کره.................. 125گرم

شکر قهوه ای................ 115 گرم

شکر............... 100 گرم

تخم مرغ.............. 1عدد

اسانس وانیل............... یک و یک دوم قاشق چایخوری

آرد.............. 250گرم

نمک.............. یک چهارم قاشق چایخوری

شکلات چیپسی................ 100 گرم

نوتلا ..............یک دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

 

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن و گرم کنید و قالب‌های مینی‌مافین را چرب نمائید. آن‌گاه کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را در دو نوبت به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. اکنون شکلات چیپسی را بیفزائید و هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوری از مایة فراهم کرده را در قالب مینی مافین بریزید. اندکی رویش را صاف کنید و 1 قاشق چایخوری نوتلا روی آن بریزید. اینک با باقیماندة مایة فراهم کرده، روی نوتلا را بپوشانید به گونه‌ای که نوتلا در وسط بیسکویت قرار بگیرد. آنگاه بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

 

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید این بیسکویت را با بستنی وانیلی میل کنید.

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: نوتلا، طرز تهیه نوتلا تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز