مهدیس رحیمیان:
مواد لازم برای حدود 12 عدد
کره.................. 125گرم
شکر قهوه ای................ 115 گرم
شکر............... 100 گرم
تخم مرغ.............. 1عدد
اسانس وانیل............... یک و یک دوم قاشق چایخوری
آرد.............. 250گرم
نمک.............. یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی................ 100 گرم
نوتلا ..............یک دوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد روشن و گرم کنید و قالبهای مینیمافین را چرب نمائید. آنگاه کره، شکر قهوهای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را در دو نوبت به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. اکنون شکلات چیپسی را بیفزائید و هر بار به اندازة 1 قاشق سوپخوری از مایة فراهم کرده را در قالب مینی مافین بریزید. اندکی رویش را صاف کنید و 1 قاشق چایخوری نوتلا روی آن بریزید. اینک با باقیماندة مایة فراهم کرده، روی نوتلا را بپوشانید به گونهای که نوتلا در وسط بیسکویت قرار بگیرد. آنگاه بیسکویت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید این بیسکویت را با بستنی وانیلی میل کنید.
منبع : شور و شیرین