افسانه ظروفی:
مواد لازم برای تهیۀ رویالآیسینگ:
پودر مرنگ............. 2 قاشق سوپخوری
آب سرد.............. 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
پودر شکر الککرده.................320 گرم
رنگ خوراکی............به میزان لازم
روشتهیه
ابتدا کوکیها را مطابق دستورالعمل آمده در صفحة 18 بپزید و بگذارید خنک شوند. آنگاه کرم رویال آیسینگ را آماده کنید و روی کوکیها را با آیسینگ سفیدرنگ رقیق کرده با آب (medium) بپوشانید و کنار بگذارید تا آیسینگ سفت شود. سپس باقیماندة آن را در دو کاسة جداگانه بریزید و به یک قسمت رنگ سبز و به قسمت دیگر، رنگ صورتی بیفزائید. سپس نیمی از آیسینگ سبزرنگ را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة شمارة 3 بریزید و نیم دیگر آن را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة شمارة 65 (برای برگ) بریزید.
حالا آیسینگ صورتیرنگ را نیز در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة شمارة 17 بریزید. اکنون روی بیسکویتها را با خطوطی از آیسینگ سبزرنگ بیارائید و با آیسینگ صورتی رنگ، گلهای کوچکی را در محل تقاطع این خطوط قرار دهید. اینک با استفاده از ماسورة 65 برگهای کوچکی کنار گلها بگذارید.
روش تهیة آیسینگ
پودر مرنگ و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه پودر شکر را کمکم به آن بیفزائید تا مرنگ صاف و براق شود. سپس رنگ دلخواهتان را به آن بیفزائید.
یادآوری
گفتنیست که پس از افزودن رنگ به آیسینگ و مصرف آن، آیسینگ پررنگتر خواهد شد. از این رو در افزودن رنگ دقت لازم را داشته باشید.