افسانه ظروفی:
مواد لازم
کرة نرم شده.............. 125 گرم
شکر دانه ریز................ 80 گرم
زردة تخممرغ ............... 2 عدد
اسانس وانیل.................. یکدوم قاشق چایخوری
خامه....................... 3 قاشق سوپخوری
آرد ...............280 گرم
بیکینگپودر.................. یکدوم قاشق چایخوری
نمک ...................1 پینچ
پودر بادام................ 2 قاشق سوپخوری
روشتهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردة تخممرغها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه و مخلوط الک کردة آرد، بیکینگپودر، نمک و پودر بادام را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید. خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة 2 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به طول تقریبی 30 سانتیمتر رول کنید. حالا آن را دو لا نمائید و به هم بتابانید و بعد به شکل حلقه درآورید. اینک حلقههای فراهم کرده از خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر نگه کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. شیرینیها را روی پنجرة سیمی خنک کنید و بعد آنها را با رویال آیسینگ بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی بالشتک عسلی
روش تهیه رویال آیسینگ: یک عدد سفیدة تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 100 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید. آنگاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار به آیسینگ اضافه کنید و قسمتی از آیسینگ را به رنگ لیمویی و قسمتی را به رنگ سبز درآورید. حالا برای ساخت غنچة گلها از ماسورة شمارة 102 و برای برگ از ماسورة شمارة 65 استفاده کنید.
خواص بادام
بادام سرشار از مواد مغذی است که برای تکامل و سلامت مغز انسان اهمیت دارد. مصرف بادام با افزایش سطح هوش ارتباط زیادی دارد و به همین خاطر از زمانهای دور به عنوان یک غذای اصلی برای کودکان درحالرشد استفاده میشده است. این خشکبار از ریبوفلاوین و الکارنیتین تشکیل شده است که ازجمله مواد مغذی برای مغز هستند. بادام فعالیتهای مغزی را افزایش میدهد، در ایجاد مسیرهای عصبی جدید نقش دارد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش میدهد. مطالعات نشان میدهند که استفاده از بادام در رژیم غذایی، مثل روغن بادام، برای سلامت عمومی و عملکرد بهتر دستگاه عصبی مفید است.