سعيد بابارحيمي :
مواد لازم
عسل...................... 100 گرم
پودر شكر................... 250 گرم
كره .................125 گرم
سفيده تخممرغ.............. 1 عدد
كنجد................ 380 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه حلوای سوهان مجلسی
روشتهیه
همه مواد را در كاسهاي بريزيد و خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنگاه مايه به دست آمده را در كيسه شيرينيپزي، داراي ماسوره ساده بريزيد و هر بار به اندازه فندق از اين مايه روي سيني چربكرده، بگذاريد. سپس سيني را در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي 5-10 دقيقه، سوهان را بپزيد. حال سيني را از فر درآوريد و قبل از اينكه سوهان كنجدي خنك شود، آن را از سيني جدا كنيد و در ظرف زيباي پذيرائي بچينيد.