Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:00

10
فروردین
كيك ادويه‌اي هويج و نارگيل

كيك ادويه‌اي هويج و نارگيل

فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتيمتر، چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه روغن مايع، خامه و وانيل را در كاسة مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شوند.

افسانه ظروفي :

 

مواد لازم براي 10-12 نفر

روغن مايع.................. 250 ميلي ليتر ( 1 پيمانه)

خامة صبحانه................... 100 گرم

اسانس وانيل................. 1 قاشق چايخوري

تخم مرغ............. 5 عدد

 شكر دانه ريز................. 100 گرم

شكر قهوه‌اي روشن.............. 150 گرم

آرد ( مخصوص كيك)................. 440 گرم

بيكينگ پودر................ 2 قاشق چايخوري

دارچين............. 2 قاشق چايخوري

مخلوط هل و زنجفيل................. يك دوم قاشق چايخوري

نمك................. 1 پينچ

هويج رنده كرده ......................1 پيمانه

نارگيل رنده كرده (خشك يا تازه)...............130 گرم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک هویج بدون فر؛ پرطرفدار و خوشمزه

 

روش‌تهیه

فر را با دماي 160 درجة سانتيگراد گرم كنيد و دو قالب هم اندازه را به قطر 20 سانتيمتر، چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه روغن مايع، خامه و وانيل را در كاسة مناسبي بريزيد و اندكي با همزن برقي بزنيد تا مخلوط شوند. سپس تخم مرغ‌ها و شكر (هم سفيد و هم قهوه‌اي) را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مواد خشك را درون اين مايه بريزيد و هم بزنيد. اكنون هويج و نارگيل را نيز افزوده و ماية كيك را مخلوط نمائيد. آن‌گاه ماية فراهم كرده را به طور مساوي در قالب‌ها بريزيد و به مدت تقريبي يك ساعت، در فر بپزيد. كيك‌ها را روي پنجرة سيمي خنك كنيد و بعد آن‌ها را با مارمالاد زردآلو به هم بچسبانيد و روي هم قرار دهيد. اينك رو و اطراف كيك را نيز با مارمالاد بپوشانيد و در صورت دلخواه، روي كيك خمير فوندانت بكشيد. همچنين مي‌توانيد كيك را با گل‌هاي دست ساختتان از خمير فوندانت بيارائيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي قرار دهيد.

 

یادآوری

مي‌توانيد روي كيك پودر شكر بپاشيد و آن را بدون استفاده از خمير فوندانت، سرو كنيد.

 

خواص  نارگيل

صد ها گونه نارگیل در سرتاسر هند یافت میشود و طعم آن با توجه به قلیایی بودن خاک متفاوت است.قسمت بیرونی آن سبز رنگ است و زمانی که میرسد قهوه ای میشود و زیر پوسته سختی که دارد گوشتی سفید رنگ وجود دارد. نارگیل به عنوان ناریال در هند، تنکای در تامیل، کاریکین در مالایالام و ناریکلیا در بنگالی شناخته میشود. نارگیل تازه حاوی آب شیرین است که برای سلامتی بسیار مفید می باشد و همچنین یک ماده سالمی است که می‌تواند حتی به عنوان یک غذا مورد استفاده قرار بگیرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک هویج، کیک ادویه ای، طرز تهیه کیک هویج تعداد بازديد: 455 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز