Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:47

7
فروردین
دسر گرم هندی

دسر گرم هندی

کره و رشته را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، 3دقیقه تفت دهید. آنگاه خلال پسته، خلال بادام، شکر، عسل، شیر، زعفران و پودر هل را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا رشته بپزد و دسر قدری غلیظ شود (حدود 10 دقیقه).

آرزو گنجی:

 

مواد لازم برای 10 نفر

کرة آبکرده...................... 70 گرم

رشتة شعریه (خرد کرده)................. 100 گرم

خلال پسته................. 2 قاشق سوپخوری

خلال بادام.............. 2 قاشق سوپخوری

شکر................. 85 گرم

عسل................ 3 قاشق سوپخوری

شیر...............    1 لیتر (4 پیمانه)

زعفران دمکرده ................1 قاشق چایخوری

پودر هل................. 1 قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام برای تزئین.............. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

 

 

 

 

روش تهیه

کره و رشته را در ظرف مناسبی بریزید و  روی حرارت ملایم، 3دقیقه تفت دهید. آنگاه خلال پسته، خلال بادام، شکر، عسل، شیر، زعفران و پودر هل را بیفزائید و پیوسته هم  بزنید تا رشته بپزد و دسر قدری غلیظ شود (حدود 10 دقیقه). سپس دسر فراهم کرده را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با خلال پسته و بادام بیارائید.

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه دسر نارنگی؛ مجلسی و خوشمزه

 

 

خواص  زعفران

زعفران گیــاهی بــا نام علمی

Crocus sativus ، از راسته مارچوبه‌سانان و تیره‌ی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: دسر، دسر هندی، دسر تند تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز