آرزو گنجی:
مواد لازم برای 10 نفر
کرة آبکرده...................... 70 گرم
رشتة شعریه (خرد کرده)................. 100 گرم
خلال پسته................. 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام.............. 2 قاشق سوپخوری
شکر................. 85 گرم
عسل................ 3 قاشق سوپخوری
شیر............... 1 لیتر (4 پیمانه)
زعفران دمکرده ................1 قاشق چایخوری
پودر هل................. 1 قاشق چایخوری
خلال پسته و بادام برای تزئین.............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
روش تهیه
کره و رشته را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، 3دقیقه تفت دهید. آنگاه خلال پسته، خلال بادام، شکر، عسل، شیر، زعفران و پودر هل را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا رشته بپزد و دسر قدری غلیظ شود (حدود 10 دقیقه). سپس دسر فراهم کرده را در ظرفهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با خلال پسته و بادام بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر نارنگی؛ مجلسی و خوشمزه
خواص زعفران
زعفران گیــاهی بــا نام علمی
Crocus sativus ، از راسته مارچوبهسانان و تیرهی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود.