مواد لازم برای حدود 14 عدد
سفیدة تخممرغ ( به دمای محیط رسیده باشد)..............۶ عدد
پودر شکر................... ۱۲۰ گرم
کرم تارتار................ یک قاشق چایخوری سرخالی
اسانس وانیل............... یک قاشق چایخوری
آرد............. ۸۰ گرم
نمک1............ پینچ
شیر گرم .................. 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
بیشتر بخوانید:
پای آلو +یک شیرینی با رنگ و بوی تابستان
دونات مغزدار با شکلات صبحانه ؛ یک پونچیک خوشمزه
کیک چای و دارچین هابیتون ؛یک عصرانه به سبک انگلیسی
روشتهیه
فر را با دمای ۱۵۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید. آنگاه سفیدة تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا کرم تارتار و وانیل را بیفزائید و بعد مخلوط الک کردة آرد و نمک را همراه با شیر به طور یک در میان درون مایه بریزید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را در کپسولها بریزید و دوسوم از حجم آنها را پر کنید. اینک کاپکیکها را به مدت تقریبی 45 دقیقه در فر بپزید. آنگاه فر را خاموش کنید وکاپکیکها را 5 دقیقه در فر نگه دارید و بعد روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
تزئین کاپ کیک
خمیر فوندانت را روی سطح پودر شکر پاشیده باز کنید و با مهر فوندانت، روی خمیر را نقش بیندازید. آنگاه با برشگر هم اندازة قطر کاپ کیک، آن را قالب بزنید. و بعد روی فوندانت را با گیپور خوراکی بیارائید. سپس فوندانت را با آب مرطوب کنید و روی کاپ کیک قرار دهید. برای ساختن بال فرشته از قالب (مولد) بال فرشته استفاده کنید و داخل قالب را با روغن کریسکو یا مارگارین چرب کنید و به اندازة عمق قالب، خمیر گام پیست را درون قالب قرار دهید تا شکل بگیرد. سپس آن را به کمک خلال چوبی روی کاپ کیک قرار دهید.