Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:47

19
آذر
طرز تهیه توپک هندوانه‌ای؛ یک پیشنهاد یلدایی متفاوت

طرز تهیه توپک هندوانه‌ای؛ یک پیشنهاد یلدایی متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه توپک هندوانه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش غذالند، مهمانی شب یلدا یکی از جذاب‌ترین مهمانی‌های مردم ایران است. زیرا تمام افراد فامیل در بلندترین شب سال کنار هم جمع می‌شوند و این شب به یادماندنی را در کنار هم جشن می‌گیرند. همانند همه‌ی مهمانی‌ها مهمانی شب یلدا نیز آیین مخصوص خودش را دارد به عنوان مثال هندوانه و انار از جمله خوردنی‌هایی هستند که مزین این مجلس می‌شوند.

اکثر خانوم‌های با سلیقه دوست دارند میز مهمانی شب یلدا را با دسر‌های مختلف به شکل منحصر به فردی تزیین کنند که در عین خوشمزگی بسیار زیبا بوده و با المان‌های اصلی این مهمانی که مهم‌ترین آن‌ها هندوانه شب یلدا است هماهنگی داشته باشد.

مواد لازم

کیک اسفنجی وانیلی.................چندتکه

خم مرغ............یک عدد

شکر.............۳_۲ ق غ

شکلات تخته‌ای رنده شده............دو ق غ

شکلات سفید.............۱۰۰ گرم

کره.............یک قاشق چایخوری

رنگ مجاز خوراکی به رنگ‌های قرمز و سبز............کمی

 

 

طرز تهیه

کیک اسفنجی وانیلی را کاملا خرد کنید.

کیک‌های خرد شده را داخل کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را به اندازه‌ای به آن اضافه کنید که کاملا به رنگ هندوانه درآید.

کیک‌های خرد شده‌ی رنگی را داخل یک مخلوط کن بریزید و شکلات تخته‌ای رنده شده را به آن اضافه کنید تا این شکلات‌ها به شکل دانه‌های هندوانه عمل کنند.

تخم مرغ و شکر را توی یه کاسه خوب بهم بزنید و به مخلوط کیک خرد شده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا به هم بچسبند.

مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کاملا ثابت و سفت شوند.

شکلات سفید را به همراه کره داخل ظرفی بریزید به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروفر یا روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا به حالت مذاب درآید.

شکلات سفید ذوب شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید.

هر یک از توپک‌های کیکی را به یک چوب وصل کرده و داخل شکلات سفید ذوب شده فرو ببرید.

حالا شکلات‌ها را از قسمت چوبی توی یک تکه کائوچو یا اسفنج فرو کنید و صبر کنید تا کاملا خشک شود.

هر یک از این توپک‌ها را یک بار دیگر در شکلات آب شده‌ی سبز رنگ فرو ببرید و صبر کنید تا کاملاً خشک شود.

در نهایت به کمک رنگ سبز خوراکی طرح‌هایی مثل طرح پوست هندوانه بر روی توپک‌ها بکشید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، شب یلدا، تزیینات شب یلدا، طرز تهیه تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز