Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:46

17
آذر
طرز تهیه پاناکوتای انار ،یک دسر خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه پاناکوتای انار ،یک دسر خوشمزه برای شب یلدا

در گزارش زیر طرز تهیه پاناکوتای انار را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش پاپیون، دسر پاناکوتای انار یکی از دسر‌های خوشمزه مخصوص شب یلداست. با طرز تهیه پاناکوتای انار که ترکیبی از ژله انار و پاناکوتای وانیلی است، آشنا شوید.

مواد لازم

چوب دارچین کوچک........... ۱ تکه

دانه انار...............۱ لیوان

آب جوش................۲ لیوان

ژله انار..............۲ بسته

عسل................۲ قاشق غذا خوری

پودر ژلاتین................۲ قاشق غذا خوری

شیر...............۱ لیوان

خامه‏ صبحانه................۴۰۰ گرم

 
 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه

پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود (مخلوط نکنید).

خامه و عسل را داخل کاسه‌ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید، خامه را هم بزنید تا بپزد.

چوب دارچین را نیز اضافه کنید، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید (دقت کنید خامه نجوشد، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید).

لیوان‌های دسر را بصورت کج داخل قالب‌های کاپ کیک قرار دهید (میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان‌ها استفاده کنید)؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان‌ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.

برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب سرد به ان اضافه نمایید، لیوان‌های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آن‌ها بریزید، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.

پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.

سایر نکات

در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ۲ بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش استفاده کنید، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.

 

برچسب ها: شب یلدا، پاناکوتا، پاناکوتا انار، طرز تهیه پاناکوتا تعداد بازديد: 372 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز