Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:58

7
آذر
طرز تهیه کیک رنگین کمانی

طرز تهیه کیک رنگین کمانی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک رنگین کمانی را به شما آموزش می‌دهیم.

 اگر اهل کیک پختن هستید، مطمئنا پیشنهاد پخت یک کیک خوشمزه و فوق‌العاده هیجان انگیز را از دست نمی‌دهید.

با طرز تهیه کیک رنگین کمانی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک رنگین کمانی

مایه کیک ساده.............. به مقدار لازم

رنگ خوراکی............... به مقدار لازم

خامه قنادی ...............شش پیمانه

شکلات، آبنبات، اسمارتیز............... به مقدار لازم


طرز تهیه کیک رنگین کمانی

برای درست کردن کیک رنگین کمان، همان مایه کیک ساده‌ای را که قبلا آماده کردید را آماده کنید. حتی می‌توانید از پودر کیک‌های آماده استفاده کنید.

بهتر است به خاطر محدود بودن سایز فر و ظرف‌هایی که در اختیار دارید، دو بار مایه کیک را آماده کنید؛ بنابراین بعد از این که نصف مایه را آماده کردید، آن‌ها را داخل ۳ ظرف مختلف ریخته و به هر کدام رنگ‌های خوراکی بنفش، آبی و سبز را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

قالب‌های کیک باید قطری حدود ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متر داشته باشند. اگر قالب کیک در اختیار داشته باشید، عالی است. اما اگر قالب در اختیار ندارید، می‌توانید از قالب یکبار مصرف آلومینیومی استفاده کنید.

کاغذ‌های روغنی را به صورت دایره‌ای برش داده و کف قالب‌ها قرار دهید سپس با استفاده از اسپری، کمی روغن روی کاغذ‌ها بپاشید.

فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود. قالب‌ها را در طبقه وسط فر قرار دهید تا زمانی که کاملا پخته شوند. تقریبا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت‌شان لازم است. برای مطمئن شدن می‌توانید با خلال دندان چک کنید.

قالب‌ها را از فر بیرون آورده و روی توری قرار دهید تا خنک شوند سپس کیک‌ها را از قالب جدا کنید و بدون این که کاغذ روغنی را از آن‌ها جدا کنید، هر کدام را داخل نایلون بپیچید.

کیک‌هایی که پخته‌اید را کنار بگذارید و نصف دیگر مایه کیک را به همین ترتیب با رنگ‌های زرد و نارنجی و قرمز مخلوط کرده و بپزید.

یک بشقاب یا ظرف پایه‌دار انتخاب کنید. یک قاشق از خامه رو با قاشق وسط بشقاب پهن کنید. کیک بنفش رو از پوشش پلاستیکی آن در بیارید و کاغذ روغنی را جدا کنید.

کیک رو دقیقا در وسط بشقاب قرار بدهید، حدودا سه چهارم از خامه را روی کیک ریخته و آن را به طور یکنواخت روی سطح کیک پخش کنید. کیک آب را هم به همین ترتیب روی کیک بنفش قرار و روی آن خامه بریزید.

کیک سبز را از نایلون خارج کرده، اما کاغذ روغنی آن را جدا نکنید. به کمک یک قالب دایره‌ای وسط کیک را به قطر ۶ سانتی‌متر خالی کنید. وسط کیک زرد را هم خالی کنید.

مانند مراحل قبل دو لایه زرد و سبز را روی هم قرار دهید. توجه کنید که سوراخ‌ها کاملا باید روی هم قرار بگیرند.

اسمارتیز، آبنبات و شکلات‌ها را داخل حفره بریزید و لایه‌ای نارنجی و قرمز را هم روی کیک قرار دهید.

با ما‌بقی خامه دورتادور کیک را بپوشانید و کیک را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از یک ساعت کیک را از یخچال بیرون آورده و با خامه دورتادور آن را مجدد بپوشانید.

روی کیک را هم می‌توانید با ترافل، شکلات و اسمارتیز یا حتی شیرینی‌های کوچک ماکارون تزیین کنید.

کیک را قبل از سرو به مدت حداقل یک ساعت یا از شب تا صبح داخل یخچال بگذارید. موقع برش زدن از یک چاقوی بلند و تیز استقاده کنید تا برش‌های زیبا و یکدستی داشته باشید.

منبع: کتاب کاله

برچسب ها: کیک، کیک رنگین کمان، کیک عصرانه، کیک ساده، طرز تهیه کیک رنگین کمان تعداد بازديد: 432 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز