Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 14 تیر 1403 - 11:50

28
آبان
طرز تهیه باسلوق خانگی

طرز تهیه باسلوق خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه باسلوق را به شما آموزش می‌دهیم.

 باسلوق سوغات ملایر و مراغه است و طرز تهیه آن بسیار راحت؛ دست به کار شوید.

مواد لازم برای تهیه باسلوق:

نشاسته: ۱۰۰ گرم

گلاب: نصف لیوان

پودر نارگیل: ۱۵۰ گرم

مغز گردو: ۱۰۰ گرم

شکر: ۲۰۰ گرم

روغن مایع: یک قاشق چای خوری

آب سرد: دو لیوان

 

 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه و دستور پخت باسلوق:

۱. داخل یک قابلمه نچسب تفلون، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود. سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.

۲. بعد از حل شدن نشاسته، شکر، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.

۳. سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود.

۴. بعد از سرد شدن، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

۵. سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله‌هایی به قطر ۳ سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.

منبع : ایرنا

برچسب ها: باسلوق، باسلوق خانگی، طرز تهیه باسلوق تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز