Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:17

18
شهریور
كیك تارت آلبالو

كیك تارت آلبالو

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخم‌مرغ‌‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید. آن‌گاه وانیلین و آب آلبالو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید

 افسانه ظروفی :

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

كره .............165 گرم

شكر ...............180 گرم

تخم‌مرغ ............2 عدد

وانیلین ..............یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب آلبالو............... 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آرد............ 260 گرم

بیكینگ‌پودر............... 1 قاشق چایخوری

آلبالوی تازه و هسته‌گرفته................  300 گرم

 

 روش‌تهیه

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخم‌مرغ‌‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ، مخلوط را خوب هم بزنید. آن‌گاه وانیلین و آب آلبالو را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید. قالب تارت به قطر 30 سانتیمتر را با كره چرب كنید و مایه‌ی فراهم‌كرده را در آن بریزید.

آلبالوها را رویش بپاشید و قالب را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30-40 دقیقه قرار دهید تا كیك بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون كیك را از فر در آورید، بعد از ده‌دقیقه، از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

 

نکته

قبل از آماده كردن مواد كیك، فر را روشن كنید. این كار را 15 دقیقه قبل از قرار دادن كیك در فر انجام دهید. آرد كیك را از قبل یك تا دوبار الك كنید تا هوا بگیرد. هیچ‌گاه در فر را قبل از اینكه سه‌چهارم از زمان پخت سپری شده باشد باز نكنید زیرا پف كیك از بین خواهد رفت. اندازه‌ی تخم‌مرغ در دستورات به میزان تقریبی 60 گرم است كه معادل وزن یك تخم‌مرغ متوسط با پوست می‌باشد.

 

خواص آلبالو

یکی از میوه های پر طرفدار فصل تابستان آلبالو است که می توان آن را به روش های مختلف مثل مربا، ترشی و حتی فریز شده استفاده کرد. این میوه ترش در سراسر جهان وجود دارد و رنگ قرمز آن به دلیل وجود آنتوسیانین است. آلبالو از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از خواص دارویی بوده و می توان به جای استامینوفن و ایبوپروفن از آلبالو استفاده کرد.

 

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: تارت، تارت آلبالو، آموزش آشپزی، کیک تارت آلبالو، طرز تهیه، طرز تهیه كیك تارت آلبالو تعداد بازديد: 378 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز