مواد لازم:
برای هر نیمکیلو لیمو
۲۵۰گرم شکر نیاز داریم.
ودر صورت تمایل چند برگنعنا.
میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید.
طرز تهیه:
تا حد امکان از لیموهای که به زردی میرن استفاده کنید. چون سبز تلخ میشه.
لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتما هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه.
بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید و هر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه و بعد لایه بعد لیمو و مجدد شکر و چند برگ نعنا همینطور تا آخر.
میتونید از مقداری پودر زنجبیل هم لابه لاش استفاده کنید.
بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید و به مدت ده روز بزارید پشت پنجره، ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره، چون خواصش رو از دست میده.
تو این ده روز هربار شیشه رو کمی تکون بدید تا شکر و آب لیمو خوب با هم ترکیب بشن. لیمو تو این ده روز تعییر رنگ میده نگران نباشید خراب نمیشه وکاملا طبیعی هستش.
بعد ده روز میتونید داخل یخچال یا جای خنک نگهداری کنید و در زمستان ازش استفاده کنید.
شهدش برای سرما خوردگی، تب و لرز، آفت دهان، کاهش اضطراب بسیار مفید هستش و برای تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی مفیده.
وخود لیمو رو هم میتونید با چای نوش جان کنید.
منبع: torsho_shirin