Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:45

29
تیر
دسر انبه با پاناکوتای وانیلی + طرز تهیه

دسر انبه با پاناکوتای وانیلی +  طرز تهیه

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر انبه با پاناکوتای وانیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 
  امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر انبه با پاناکوتای وانیلی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پاناکوتا:

شیر...............۱پ

شکر...............۱/۲ پ

خامه صبحانه............۱/۲ پ

پودر ژلاتین.............۱/۵ ق غ

آب.............۱/۴ پ سر پر


وانیل..........۱/۴ ق چ

 

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پاناکوتا؛ دسری ساده و پر طرفدار

دسر پاناکوتا زعفرانی + طرز تهیه

مواد لازم برای دسر انبه:

انبه رسیده..........۲ عدد بزرگ یا سه عدد متوسط

شیر............۱/۲ پ

آب...........۱/۲ پ

پودر ژلاتین...............۲ ق غ

شکر...........۱/۲ پ

خامه صبحانه..........نصف پاکت

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن پاناکوتا ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری حل کنید تا شفاف بشه.

شیر رو داخل ظرفی بریزین و شکر و خامه صبحانه رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید و بعد ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید در حدی که شکر کاملا حل بشه و دونه‌های شکر داخل شیر حس نشه و شیر گرم بشه، اما نجوشه بعد ظرف رو از روی حرارت بردارین و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط کنید.

اجازه بدین شیر کمی از دما بیفته و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید (شیر یا ژلاتین حل شده موقع مخلوط کردن گرم نباشن وگرنه مایه میبره).

اگه پاناکوتا در آخر کاملا صاف نبود از صافی رد کنید و بعد از پاناکوتای وانیلی داخل لیوان یا بستنی خوری بریزین تا یک سوم لیوان با دسر وانیلی پر بشه و بعد ظرف‌ها رو داخل یخچال بذارین تا ببنده.

اضافه پاناکوتای وانیلی رو (که مقدارش کمتر از اون هست که یک لیوان دیگه رو پر کنه) داخل ظرف مسطحی که از قبل روش سلفون کشیدین بریزین و داخل یخچال بذارین تا ببنده و بعدا برای تزیٔین ازش استفاده کنید.

برای آماده کردن دسر انبه، پودر ژلاتین و آب رو مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید.

انبه ها‌ی شسته شده رو برش بدین و گوشت میوه رو از هسته و پوستش جدا کنید و داخل مخلوط کن بریزین و میکس کنید تا انبه‌ها کاملا پوره بشن و بعد شیر و شکر (بنا به ذائقه میتونید مقدار شکر رو از نصف پیمانه به یک چهارم پیمانه کاهش بدین تا کم شیرین‌تر باشه) رو به مخلوط کن اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد ژلاتین حل شده و از دما افتاده رو به مخلوط انبه‌ها اضافه کنید و به خوبی میکس کنید و در آخر خامه صبحانه رو به دسر انبه اضافه کنید و مجددا دستگاه رو روشن کنید تا کاملا مواد با هم مخلوط و یکدست بشن.

منبع: ashpazi ba ma

برچسب ها: دسر، پاناکوتا، دسر انبه، دسر وانیلی، طرز تهیه پاناکوتای وانیلی تعداد بازديد: 523 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز