مژگان نجفی
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
تخممرغ 3 عدد
شکر دانهریز 75 گرم
وانیلین یکهشتم قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 قاشق سوپخوری
آرد 70 گرم
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
شکلات شیری خرد کرده 50 گرم
خلال بادام خرد کرده 50 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و زردهها را با نیمی از شکر و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس روغن مایع و شیر را به آن افزوده و همزن را خاموش کنید. حالا سفیدهها را در ظرف دیگری با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و باقیمانده شکر را کمکم به آن بیفزائید. سپس آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به صورت یک در میان همراه با سفیدههای همزده به مایه زرده بیفزائید و مایه را به آرامی با لیسک مخلوط کنید. اکنون شکلات و خلال بادام را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را روی پنجره سیمی و روی سینی قرار دهید. اینک مواد رویه را روی کیک بریزید و کیک را دستکم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه مواد رویه
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و از اطراف ریز جوش بزند. آنگاه خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. پودر نسکافه را نیز در 3 قاشق چایخوری آب جوش حل کنید. حالا محلول ژلاتین و نسکافه را به مخلوط شکلات و خامه بیفزائید و مخلوط کنید.
مواد لازم رویه
خامه صبحانه 400 گرم
شکلات تلخ خرد کرده 250 گرم
پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری
آب سرد 3 قاشق سوپخوری
قهوه فوری(نسکافه) 2 قاشق چایخوری
منبع: شور شیرین
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک تولد خانگی