Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 بهمن 1398 - 20:35

24
دی
کیک اسپایسی موز و هویج

کیک اسپایسی موز و هویج

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

افسانه ظروفی

مواد لازم برای 8-10 نفر

 آرد نول   225 گرم

بیکینگ‌پودر   یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

دارچین   یک دوم قاشق چایخوری

زنجفیل یک دوم قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای   130 گرم

گردوی برشته و خرد کرده   75 گرم

هویج رنده کرده  115 گرم

موز پوره کرده  2 عدد

تخم‌مرغ همزده  3 عدد

روغن مایع  150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

کدو حلوایی پخته و اسلایس کرده  برای وسط کیک

خامه قنادی فرم گرفته  به میزان لازم

 

روش تهیه

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و زنجفیل را در کاسه مناسبی الک کنید و شکر قهوه‌ای، گردو و هویج را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس در مرکز این مخلوط حفره‌ای بسازید و موز، تخم‌مرغ‌ها و روغن را در کاسه دیگری بریزید و هم بزنید. حالا آن را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید و مایه فراهم کرده کیک را در قالب‌ها بریزید و رویش را صاف کنید. اکنون کیک‌ها را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید. کیک‌ها را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملا خنک شوند. اینک بین دو کیک قدری کرم بمالید و برش‌های کدو حلوایی بچینید و رو و اطراف کیک را با خامه قنادی بپوشانید. آن‌گاه کیک را دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام مصرف، روی کیک را با کرم گاناش و کدو حلوایی پخته بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه کرم

کره نرم شده   50 گرم

پنیر ماسکار پونه  150 گرم

وانیلین  یک هشتم قاشق چایخوری

پودر شکر  115 گرم

مخلوط دارچین و زنجفیل   یک دوم قاشق چایخوری

 

روش تهیه کرم

کره، پنیر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا کرم صاف و یکنواختی حاصل شود. حالا ادویه را به کرم افزوده و مخلوط کنید. یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه 150 گرم شکلات تلخ یا شیری خرد کرده را به آن بیفزائید و کرم از روی حرارت بردارید. سپس آن را هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: کیک، شیرینی، کیک هویج، زندگی آنلاین، کیک موز، قنادی، شور و شیرین، کیک اسپایسی موز و هویج، کیک موزو هویج تعداد بازديد: 76 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز