Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 14 مرداد 1399 - 21:11

23
دی
فاج تيراميسو

فاج تيراميسو

قالب مربع را به اندازۀ 20×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از لبۀ قالب بلندتر باشد.

مهدیس رحیمیان

مواد لازم برای 8-10 نفر

شكلات چيپسي     ٤٠٠ گرم

شير عسلي        ٢٥٠ گرم

اسانس وانیل          یک دوم قاشق چایخوري

آب جوش    یک قاشق سوپخوری

پودر قهوۀ اسپرسو      یک قاشق چايخوري

پنير خامه‌اي  ١۲۵گرم

پودر شکر    ٨٠ گرم

خامۀ ‌فرم گرفته قنادی      ۱۵۰ گرم

پودر كاكائو        یک قاشق چايخوري

روش تهیه

قالب مربع را به اندازۀ 20×20 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از لبۀ قالب بلندتر باشد. آن‌گاه شكلات و شير عسلي را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بعد وانيل را بیفزائید. سپس مخلوط به دست آمده را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد. حالا آب و قهوه را با هم مخلوط كنيد و پنير خامه‌اي و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد. اکنون محلول قهوه را به آن بیفزائید و بعد خامه را درون این مایه بریزید. اینک مایۀ فراهم کرده را روی مخلوط شکلات و شیر عسلی (در قالب) بریزید و دوباره آن را در یخچال بگذارید تا فاج ببندد. سپس پودر كاكائو را رويش الك كنيد و فاج تیرامیسو را به اندازۀ دلخواهتان برش دهید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: شکلات، تیرامیسو، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دسر شکلاتی، فاج تيراميسو تعداد بازديد: 141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز