مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای ٦-٨ نفر
آرد ٢٢٥ گرم
نمك ١ پینچ
شكر ٥٠ گرم
بيكينگ پودر ٢ قاشق چايخوري
تخم مرغ ١ عدد
اسانس وانيل ١ قاشق چايخوري
كره آبکرده ٦٠ گرم
مواد لازم مياني
كره (در دماي محيط ) ٩٠ گرم
شكر قهوه اي ١٠٠ گرم
آرد ١ قاشق چايخوري
دارچين یک دوم قاشق چايخوري
مواد لازم رويه
پودر شکر 80 گرم
شير ٢-٣ قاشق سوپخوري
اسانس وانيل یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ١٨ سانتيمتر چرب نمائید و با كاغذ روغني بپوشانيد. آنگاه همه مواد کیک را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس مایه حاصل را در قالب بريزيد و مواد مياني را رويش بپاشید و به كمك يك سيخ چوبي به صورت مرمری در آوريد. حالا کیک را به مدت تقریبی٣٠-٣٥ دقيقه در فر بپزيد. حالا همچنان که كيك گرم است، مواد رويه را رويش بريزيد و بگذاريد کیک خنک شود. اکنون کیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهيه مواد مياني
همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
روش تهيه مواد رويه
همه مواد را با هم مخلرط كنيد