Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 بهمن 1398 - 20:35

23
دی
رول كيك دارچيني

رول كيك دارچيني

فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ١٨ سانتيمتر چرب نمائید و با كاغذ روغني بپوشانيد.

مهدیس رحیمیان

مواد لازم برای ٦-٨ نفر

آرد    ٢٢٥ گرم

نمك     ١ پینچ

شكر      ٥٠ گرم

بيكينگ پودر    ٢ قاشق چايخوري

تخم مرغ     ١ عدد

اسانس وانيل   ١ قاشق چايخوري

كره آبکرده    ٦٠ گرم

 مواد لازم مياني

كره (در دماي محيط )   ٩٠ گرم

شكر قهوه اي  ١٠٠ گرم

آرد     ١ قاشق چايخوري

دارچين      یک دوم قاشق چايخوري

 مواد لازم رويه

پودر شکر 80 گرم

شير      ٢-٣ قاشق سوپخوري

اسانس وانيل     یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه

 فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ١٨ سانتيمتر چرب نمائید و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه همه مواد کیک را  با هم مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس مایه حاصل را در قالب بريزيد و مواد مياني را رويش بپاشید و به كمك يك سيخ چوبي به صورت مرمری در آوريد. حالا کیک را به مدت تقریبی٣٠-٣٥ دقيقه در فر بپزيد. حالا همچنان که كيك گرم است، مواد رويه را رويش بريزيد و بگذاريد کیک خنک شود. اکنون کیک را به اندازه‌ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 روش تهيه مواد مياني

همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

روش تهيه مواد رويه

همه مواد را با هم مخلرط كنيد

برچسب ها: کیک، شیرینی، زندگی آنلاین، کیک رولی، شور و شیرین، رول كيك دارچيني، کیک دارچینی تعداد بازديد: 69 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز