عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای ٦ نفر
شیر یک لیتر و 250 میلیلیتر (٥ پیمانه)
شكر ٢٠٠ گرم
نشاسته گل ٨٠ گرم
پودر كاكائو ٥٥ گرم
وانیل شكری ١ قاشق چایخوری
كره ١٥ گرم
شكلات تلخ ١٠٠ گرم
پودر ژلاتین ٢ قاشق سوپخوری
روشتهیه
٤ پیمانه از شیر را همراه با شکر، نشاسته گل و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و مانند فرنی غلیظ شود. آنگاه وانیل، كره و شكلات را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا پودر ژلاتین را همراه با یک پیمانه باقیمانده از شیر مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. اینک دسر را در قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و دست کم 6-8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.