Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 بهمن 1398 - 22:28

23
دی
دسر سوپانگل

دسر سوپانگل

٤ پیمانه از شیر را همراه با شکر، نشاسته گل و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و مانند فرنی غلیظ شود.

عارفه ابن الرضا

مواد لازم برای ٦ نفر

شیر  یک لیتر و 250 میلی‌لیتر (٥ پیمانه)

شكر  ٢٠٠ گرم

نشاسته گل  ٨٠ گرم

پودر كاكائو ٥٥ گرم

وانیل شكری   ١ قاشق چایخوری

كره  ١٥ گرم

شكلات تلخ      ١٠٠ گرم

پودر ژلاتین  ٢ قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

 ٤ پیمانه از شیر را همراه با شکر، نشاسته گل و پودر کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و  روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا بپزد و مانند فرنی غلیظ شود. آن‌گاه وانیل، كره و شكلات را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا پودر ژلاتین را همراه با یک پیمانه باقیمانده از شیر مخلوط کنید و به روش بن‌ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید. اینک دسر را در قالب یا ظرف مورد نظرتان بریزید و دست کم 6-8 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: کیک، نوشیدنی، شکلات، شیرینی، دسر، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، دسر سوپانگل تعداد بازديد: 58 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز