عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای 10-12 عدد
( ١٠ – ١٢ عدد قالب تك نفره )
تخم مرغ ٣ عدد
شكر قهوهای ٣٠٠ گرم
وانیل شكری ١ قاشق چایخوری
روغن مایع 100 میلی لیتر
پوره خرمالو 300 گرم
آرد ٢٨٠ گرم
بیكینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمك ١ قاشق چایخوری
دارچین ٢ قاشق چایخوری
جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری
روشتهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کوچک مورد نظرتان را با اسپری روغن چرب نمائید. تخم مرغها، شكر قهوهای و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و حجیم شود. آنگاه روغن مایع را کم کم به آن بیفزائید و بعد پوره خرمالو را اضافه کنید و مایه به دست آمده را فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر، نمک، دارچین و جوز هندی را در دو نوبت به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مایه کیک را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و آن را در قالبهای کوچک پایپ کنید. مراقب باشید که حدود نصف حجم قالب از مایه پر شود . اکنون کیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید و پس از اطمینان از پخت، قالب را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید. همینکه کیکها خنک شدند، رویشان قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.