مهدیه ولینژاد
مواد لازم
نان رولت 1 عدد به اندازه 35 × 45 سانتیمتر
خامه قنادی 500 گرم
کرم گاناش برای قسمت میانی دسر 200 گرم
شکلات چیپسی 50 گرم
گردو 50 گرم
کرم گاناش روان برای روی دسر 300 گرم
مواد لازم کرم گاناش برای قسمت میانی
خامه صبحانه 100 گرم
شکلات تلخ یا شیری خرد کرده 150 گرم
مواد لازم کرم گاناش روان برای روی دسر
خامه 150 گرم
گلوکز 1 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ یاشیری خرد کرده 150 گرم
روش تهیه زوکوتو
داخل یک ظرف گود را با سلفون بپوشانید.
آنگاه نان رولت را به نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر برش دهید و ظرف را با آن بپوشانید.
سپس نیمی از خامه همزده و فرم گرفته را روی نان رولت بمالید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.
حالا کرم گاناش را روی نان رولت بریزید و شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.
اکنون با باقیمانده خامه ظرف را پر کنید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.
اینک روی ظرف سلفون بکشید و زوکوتو را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
آنگاه زوکوتو را روی پنجره سیمی برگردانید و زیر پنجره، سینی بگذارید.
سپس کرم گاناش روان را رویش بریزید و صبر کنید تا اضافیهای کرم از اطراف دسر بریزید.
حالا زوکوتو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه کرم گاناش میانی
خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
همینکه خامه از کنارههای ظرف شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.
سپس روی کرم را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم گاناش روان
خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.
همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید.
یادآوری
برای تهیه رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دسر رویال
دسر شکلاتی
دسر تند پرتقالی
دسر دو رنگ شکلاتی