Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 آبان 1398 - 05:35

16
آبان
زوکوتو

زوکوتو

داخل یک ظرف گود را با سلفون بپوشانید. آن‌گاه نان رولت را به نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر برش دهید و ظرف را با آن بپوشانید. سپس نیمی از خامه همزده و فرم گرفته را روی نان رولت بمالید.

مهدیه ولی‌نژاد

 

مواد لازم

نان رولت 1 عدد                               به اندازه 35 × 45 سانتیمتر

خامه قنادی                                    500 گرم

کرم گاناش برای قسمت میانی دسر    200 گرم

شکلات چیپسی                              50 گرم

گردو                                              50 گرم

کرم گاناش روان برای روی دسر           300 گرم 

مواد لازم کرم گاناش برای قسمت میانی

خامه صبحانه                                  100 گرم

شکلات تلخ یا شیری خرد کرده           150 گرم 

مواد لازم کرم گاناش روان برای روی دسر

خامه                                             150 گرم

گلوکز                                            1 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ یاشیری خرد کرده            150 گرم

روش تهیه زوکوتو 

داخل یک ظرف گود را با سلفون بپوشانید.

آن‌گاه نان رولت را به نوارهایی به عرض 5 سانتیمتر برش دهید و ظرف را با آن بپوشانید.

سپس نیمی از خامه همزده و فرم گرفته را روی نان رولت بمالید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.

حالا کرم گاناش را روی نان رولت بریزید و شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.

اکنون با باقیمانده خامه ظرف را پر کنید و روی خامه را با نان رولت بپوشانید.

اینک روی ظرف سلفون بکشید و زوکوتو را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

آن‌گاه زوکوتو را روی پنجره سیمی برگردانید و زیر پنجره، سینی بگذارید.

سپس کرم گاناش روان را رویش بریزید و صبر کنید تا اضافی‌های کرم از اطراف دسر بریزید.

حالا زوکوتو را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه کرم گاناش میانی

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.

همینکه خامه از کناره‌های ظرف شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود.

سپس روی کرم را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم گاناش روان

خامه و گلوکز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی به دست آید.

همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف کنید. 

یادآوری

برای تهیه رولت به سایت شور و شیرین مراجعه کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دسر رویال

دسر شکلاتی

دسر تند پرتقالی

دسر دو رنگ شکلاتی

 

برچسب ها: رولت، آموزش دسر، دستور تهیه دسر، آشپزباشی، کرم گاناش، زندگی آنلاین، زوکوتو، روش تهیه زوکوتو، کرم گاناش روان تعداد بازديد: 59 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز