Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 01:45

20
مرداد
طرز تهیه مربای طالبی مرحله به مرحله

طرز تهیه مربای طالبی مرحله به مرحله

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه برای تزیین کیک و شیرینی

روش تهیه مربای طالبی خانگی : اگر شما هم نام مربای طالبی را شنیده اید و علاقه مند به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

 طرز تهیه مربای طالبی بسیار خوشمزه را در این قسمت مشاهده میکنید .امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

   

روش اول : مواد لازم برای تهیه مربای طالبی ساده

طالبی پوست گرفته و خرد شده : 500 گرم

آب : 2 پیمانه

شکر : 4 پیمانه

بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و

تخمه های آن را بگیرید و سپس به شکل پره هایی مناسب آن را برش دهید.

طرز تهیه مربای طالبی در منزل

شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود.

سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد.

بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود

پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود .

سپس در ظرف دردار شیشه ای و در یخچال نگهداری نمایید.

این مربا را با خامه یا کره به عنوان صبحانه ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید.

۲ روش جهت تهیه مربای طالبی

روش دوم : مواد لازم برای تهیه مربای طالبی با بافتی نرم تر

طالبی : یک عدد بزرگ

شکر: ۴ لیوان

جوش شیرین: ده گرم

آبلیمو تازه: یک قاشق مرباخوری

آب: دو لیوان

دستور تهیه مربای طالبی خوشمزه در منزل

ابتدا طالبی را برش بزنید. قسمت نرم رویی را برش بزنید و کنار بگذارید.

قسمت سفت طالبی را پوست بگیرید و به اندازه دلخواهتان خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ آب بریزید و جوش شیرین را داخل آن بریزید و مخلوط کنید تا حل شود. طالبی‌های خرد شده را داخل آب بریزید، به صورتی که آب روی آن‌ها را بگیرد.

باید پنج ساعت در محلول جوش شیرین و آب بماند تا طالبی‌ها کمی آهکی و سفت شود.

بعد از پنج ساعت با آب فراوان طالبی‌ها را بشویید و در قابلمه مورد نظر بریزید و شکر و دو لیوان آب روی آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا مربا آماده شود.

وقتی مربا شروع به حباب زدن کرد، آبلیمو را اضافه کنید و ده دقیقه دیگه هم بجوشانید و از روی اجاق بردارید.

۲ روش جهت تهیه مربای طالبی

چند نکته جهت انتخاب طالبی مناسب برای مربا

برای خرید یک طالبی خوب و رسیده:

با کف دست به آن ضربه بزنید باید یک صدای تو خالی داشته باشد.

وقتی آن را در دست می گیرید باید نسبت به اندازه اش سنگین به نظر برسد و هیچ نقطه له شدگی یا نرم شدگی نداشته باشد.

پوست آن باید به رنگ کرم یا زرد مایل شده باشد ( رنگ سبز پوست نشانه کال بودن آن است). محل اتصال آن به ساقه باید کمی نرم باشد و باقی مانده ساقه باید به راحتی کنده شود.

یکی دیگر از نشانه های رسیده بودن طالبی بوی ملایم شیرینی است که از پوست آن به مشام می رسد.

خواص درمانی طالبی که تاکنون نمیدانستید!

طالبی میوه ای اشتها آور است.

طالبی، ادرارآور، نرم کننده ( ملین و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونیمفید است.

مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و  بواسیر هستند، مفید است.

گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.

گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان  تورم پوست موثر است.

آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.

کسانی که  سنگ کلیه و مثانه دارند به مدت 2 هفته شام خود را به طالبی اختصاص دهند. یعنی آهسته و هر یک ربع کمی طالبی میل کنند.

خوردن طالبی باعث زیاد شدن شیر می گردد ولی با احتیاط که شیر آن برای کودک مسهل نشود.

به خاطر وجود رادیواکتیو در طالبی برای امراض خفته مفید بوده و آنها را سرکوب می‌کند.

کسانی که می‌خواهند شکمشان کوچک شود قبل از نهار طالبی بخورند و یک وعده ی غذایی شب خود را به طالبی اختصاص دهند.

کسانی که مبتلا به نقرس و رماتیسم می‌باشند سعی کنند در فصل تابستان مقداری طالبی هر روز میل کنند.

وجود پتاسیم در طالبی باز کننده ی عروق نیز می‌باشد.

برای رفع حرارت و گرمی مزاج از طالبی در تابستان استفاده کنید.

طالبی یک میوه خوشمزه برای کودکان می‌باشد اشتهای آنها را باز می‌نماید و رشدشان را زیاد می‌کند.

خوردن نان و طالبی در تابستان باعث طول عمر می‌شود.

کسانی که کم خونی دارند می‌توانند از طالبی استفاده کنند.

کسانی که ورم روده دارند طالبی کمتر میل کنند.

برای چسبندگی پلاکت‌های خون مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از سکته قلبیجلوگیری می‌ کند.

کسانی که فشارخون دارند طالبی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

 

منبع :دلگرم

 

برچسب ها: مربا، طالبی، آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی، زندگی انلاین، فوت و فن پخت مربا، مربا رژیمی تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز