Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:40

2
مرداد
مارمالاد هلو با عطر پرتقال + طرز تهیه

مارمالاد هلو با عطر پرتقال + طرز تهیه

مارمالاد هلو برای یک عصر گرم تابستانی و یا صبحانه گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه این مارمالاد کافی است هلو، شکر و آبلیمو در اختیار داشته باشید.

 تابستان، فصل میوه‌های خوش‌مزه و لذیذ مانند هلو است. هلو میوه‌ای بوده که می‌توانید به روش‌های مختلف همچون مربای هلو و کیکی هلو و مارمالاد هلو از طعم بی‌نظیر آن بهره‌مند شوید. تهیه مارمالاد خوش‌عطر هلو بسیار راحت و در عین حال بسیار لذت‌بخش است؛ چراکه پیچیدن عطر عالی هلو در فضای آشپرخانه، موجب احساس سرزندگی و لذت می‌شود. در این مطلب یکی از بهترین و حرفه‌ای‌ترین دستورات تهیه این مارمالاد بی‌نظیر آورده شده‌است؛ با ما باشید.
 
مواد لازم
هلو متوسط
۸ تا ۱۰ عدد
پرتقال متوسط
۲ عدد
شکر
۲/۵ پیمانه
آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری
دارچین
 به مقدار لازم
وانیل
مقدار کم

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

نکته: بهتر است برای تهیه این مارمالاد از هلوهای رسیده استفاده کنید.

دستور پخت

پخت مارمالاد هلو شامل چند مرحله بوده که در قسمت زیر به صورت جداگانه هر مرحله را توضیح می‌دهیم.

۱. آماده سازی هلو

اول از همه باید پوست هلو را بگیرید؛ برای جدا شدن راحت‌تر پوست آن، هلوها را در یک قابلمه آب جوش ریخته و به مدت یک دقیقه بجوشانید.

سپس هلوها را بیرون آورده و با آب سرد آبکشی نمائید. مشاهده می‌کنید که پوست هلو به راحتی جدا می‌شود. (برای قسمت‌های سفت‌تری که پوست هلو کنده نشده از چاقو استفاده کنید.)

هلوها را نصف کرده و هسته آن را بیرون بیاورید.

تکه‌های نصف شده هلو را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید.

 

بهترین دستور مارمالاد هلو

 

۲. آماده سازی پرتقال ها

پوست پرتقال را گرفته و کنار بگذارید؛ برای این کار می‌توانید از رنده استفاده کنید.

قسمت‌های گوشتی آن را نیز به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

۳. مخلوط کردن مواد

هلو، تراشه پوست پرتقال، تکه‌های پرتقال، شکر و آبلیمو را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

مواد را به خوبی مخلوط کنید. 

 

 مارمالاد خوشمزه هلو با پرتقال

۴. مرحله پخت مواد

مخلوط آماده‌شده را روی شعله حرارت متوسط قرار داده تا به جوش آید؛ معمولا ۱۵ تا ۲۲ دقیقه بسته به غلظت مخلوط زمان می‌برد.

هر از گاهی آن را هم زده تا از سر رفتن و  ته گرفتن آن جلوگیری کنید.

بسته به ذائقه خود مقدار آبلیمو و نمک آن را تنظیم کرده و اگر به نظر شما شیرینی آن کم است کمی دیگر شکر اضافه کنید.

در انتهای پخت می‌توانید مقداری دارچین و کمی وانیل نیز به آن اضافه کنید.

نکته: مقداری از مارمالاد را از درون قابلمه با یک قاشق برداشته و قاشق را به طرف پایین بگیرید. اگر غلظت آن به گونه‌ای بود که خیلی سریع چکه کرد، مارمالاد هنوز شل بوده و باید بیشتر روی حرارت بماند.

 

مارمالاد حرفه ای هلو

 

روش نگهداری از مارمالاد

مارمالاد آماده‌شده را درون ظرف شیشه‌ای ریخته و در یخچال قرار دهید. مارمالاد را می‌توانید به راحتی به مدت ۲ تا ۳ ماه در یخچال قرار دهید. این مارمالاد برای فیلینگ کیک اسفنجی گزینه بسیار مناسبی بوده و در کنار خامه فرم گرفته ترکیب فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند.

نگهداری مارمالاد

 

سخن پایانی

مارمالاد هلو یکی از خوش‌عطرترین مارمالادهاست. توصیه می‌کنیم که هرچه زودتر مواد لازم را تهیه کرده و اعضای خانواده را به صرف یک مارمالاد هوس‌انگیز مهمان کنید.
 
 
منبع : ستاره
 
برچسب ها: تزئین کیک، مربا، مارمالاد، آموزش شیرینی پزی، هلو، کیک اسفنجی، اسانس، زندگی آنلاین، کیکی، فیلینگ کیک، خامه فرم گرفته تعداد بازديد: 645 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز