عارفه ابن الرضا
مواد لازم برای حدود 16 عدد
خرما 200 گرم
آرد سفید 35 گرم
کره 50 گرم
بیسکویت پودر کرده 60 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
گردو 30 گرم
پودر نارگیل، پسته، پودر کاکائو و کنجد به میزان لازم
روش تهیه حلوای خرمایی
خرماها را به مدت 1-2 دقیقه در آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا شود.
آنگاه پوست و هسته خرماها را بگیرید.
سپس آرد را در کره تفت دهید تا رنگش کاراملی شود و بعد بیسکویت را بیفزائید و اندکی تفت دهید.
حالا خرما را افزوده و مخلوط کنید (بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید) و بعد هل و دارچین را اضافه نمائید.
اکنون صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده قدری خنک شود.
آنگاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.
وسط هر یک گردو بگذارید و حلوای خرمایی را در پودر نارگیل، کنجد، پسته و پودر کاکائو بغلتانید.
اینک حلوای خرمایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
حلوا با سمولینا و شیره انگور