Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:11

30
تیر
حلوای خرمایی

حلوای خرمایی

خرماها را به مدت 1-2 دقیقه در آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا شود. آن‌گاه پوست و هستة خرماها را بگیرید. سپس آرد را در کره تفت دهید تا رنگش کاراملی شود.

عارفه ابن الرضا

 

مواد لازم برای حدود 16 عدد 

خرما 200 گرم

آرد سفید 35 گرم

کره 50 گرم

بیسکویت پودر کرده 60 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

گردو 30 گرم

پودر نارگیل، پسته، پودر کاکائو و کنجد به میزان لازم

روش تهیه حلوای خرمایی

خرماها را به مدت 1-2 دقیقه در آبجوش بریزید تا پوستش به راحتی جدا شود.

آن‌گاه پوست و هسته خرماها را بگیرید.

سپس آرد را در کره تفت دهید تا رنگش کاراملی شود و بعد بیسکویت را بیفزائید و اندکی تفت دهید.

حالا خرما را افزوده و مخلوط کنید (بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید) و بعد هل و دارچین را اضافه نمائید.

اکنون صبر کنید تا مخلوط فراهم کرده قدری خنک شود.

آن‌گاه هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و به شکل توپ درآورید.

وسط هر یک گردو بگذارید و حلوای خرمایی را در پودر نارگیل، کنجد، پسته و پودر کاکائو بغلتانید.

اینک حلوای خرمایی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

حلوا با سمولینا و شیره انگور

 

برچسب ها: آشپزباشی، حلوا، زندگی آنلاین، حلوای خرمایی، روش تهیه حلوای خرمایی، دستور تهیه حلوای خرمایی، طرز تهیه حلوا تعداد بازديد: 432 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز