Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 آبان 1398 - 19:48

18
تیر
کرم ژله لیمو

کرم ژله لیمو

قالب مناسب دسر را به گنجایش تقریبی یک و نیم لیتر اندکی چرب کنید و چربی اضافی آن را با هوله کاغذی آشپزخانه بگیرید. آن‌گاه شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و آب‌لیمو را در ظرف مناسبی بریزید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر 

شیر عسلی                      1 قوطی (حدود 400 گرم)

پنیر خامه‌ای                       280 گرم

آب‌لیموی تازه                     60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین                        یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

شیر نارگیل                       250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خامه صبحانه                    500 گرم

پودر ژله توت‌فرنگی یا آلبالو   1 پاکت (100 گرمی)

آب جوش                         60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب سرد                          125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

روش تهیه کرم ژله لیمو

قالب مناسب دسر را به گنجایش تقریبی یک و نیم لیتر اندکی چرب کنید و چربی اضافی آن را با هوله کاغذی آشپزخانه بگیرید.

آن‌گاه شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و آب‌لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس پودر ژلاتین را روی شیر نارگیل بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول شیر نارگیل و ژلاتین را به مایه پنیری افزوده و مخلوط سازید و بعد خامه را به آن بیفزائید (چنانچه کرم از نظرتان کم‌شیرین بود، می‌توانید 50 گرم پودر شکر به آن بیفزائید).

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب دسر بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کرم ببندد.

در این میان پودر ژله را با آب جوش مخلوط سازید و آب سرد را به آن بیفزائید.

اینک صبر کنید تا محلول ژله خنک شود و بعد آن را به آرامی روی کرم لیمو بریزید.

آن‌گاه دسر را دوباره در یخچال بگذارید و صبر کنید تا کرم ژله کاملا ببندد.

حالا کرم ژله را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و اطرافش را با خامه فرم‌گرفته بیارائید.

یادآوری

برای اطمینان از حل شدن ژله و شفاف شدن آن،‌ پس از مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش، آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کرم ژله ‌انار

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، کرم ژله، کرم ژله لیمو، دستور تهیه کرم ژله لیمو، روش تهیه کرم ژله لیمو، طرز تهیه کرم ژله تعداد بازديد: 172 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کرم ژله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز