Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 01:12

13
تیر
فوت و فن درست کردن بستنی سنتی

فوت و فن درست کردن بستنی سنتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه بستنی سنتی خانگی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

درست است که این روز‌ها بستنی مدل‌های مختلفی دارد. بستنی چوبی، اسکوپی و کاسه‌ای در طعم‌های مختلف همه جا پیدا میشوند و حتی خوراکی‌های ترکیبی خوشمزه مثل کیک بستنی، معجون و شیک‌های متنوع هم هستند.

اما بستنی سنتی هنوز هم طرفداران خودش را دارد. هیچ چیزی مثل یک بستنی سنتی با عطر و طعم زعفران و گلاب نیست. بستنی سنتی ایرانی را میتوانید در همه فصل‌های سال در خانه درست کنید و از آن لذت ببرید. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این بستنی خوشمزه آشنا شوید.

 

مواد لازم:

شیر کم چرب - ۴ لیوان
شکر- ۲ لیوان
گلاب - یک سوم لیوان
خامه - ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
پودر هل - یک قاشق چای خوری
ثعلب - ۲ قاشق چای خوری
خلال پسته - به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
ثعلب و شکر را با هم مخلوط کرده و به شیر در حال جوش اضافه کنید.
با استفاده از همزن دستی یا چنگال آرام مواد را به هم بزنید.
باید شکر در شیر کاملا حل شده و شیر، غلیظ و کشدار شود.
وقتی شکر به طور کامل حل شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آن را از صافی رد کنید تا محلول، یکدست شود.
ظرفی جداگانه را پر از یخ کنید و ظرف حاوی شیر را درون آن بگذارید. گلاب و هل را هم به آن اضافه کرده و با همزن شروع به هم زدن کنید.

 

نکته:

اگر می‌خواهید بستنی شما زعفرانی باشد، در این مرحله، زعفران دم کرده را به همراه گلاب و هل، به شیر اضافه کنید.
آن قدر هم بزنید تا مایه بستنی خودش را بگیرد و تا حدودی سفت و کشدار شود. ظرف حاوی مایه بستنی را در فریزر قرار دهید.
هر یک ساعت یک بار آن را از فریزر بیرون آورده و با قاشق هم بزنید و قسمت‌هایی را که به دیواره ظرف چسبیده جدا کرده و با مواد مخلوط کنید.
چند بار این کار را تکرار کنید تا زمانی که بستنی به فرم و بافت مناسبی برسد.

 

تهیه خامه بستنی:

در صورت تمایل خامه را روی یک سینی پهن کنید.
ضخامت خامه باید حدود یک تا دو میلی متر باشد.
بعد از آن سینی را در فریزر قرار دهید تا خامه یخ بزند.
سپس از فریزر بیرون بیاورید و خرد و بعد به بستنی اضافه کنید و دوباره در فریزر بگذارید.

 

منبع: روزنامه خراسان

برچسب ها: بستنی، آموزش شیرینی پزی، سنتی تعداد بازديد: 3907 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز