Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:19

6
اردیبهشت
یک روش جدید برای پخت مربای توت فرنگی

یک روش جدید برای پخت مربای توت فرنگی

درست کردن انواع مرباها فوت و فنی دارد که باید آنها را بلد باشید. این بار با روش ساده ای با مایکروویو مربا توت فرنگی درست کنید.

بطور کلی درست کردن مربا در مایکروویو بسیار آسان و در مدت زمان خیلی کم آماده می شود برای آماده کردن این مربا در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن نوشته شده و تصاویری از آن برایتان نشا ن داده شده است

مواد لازم برای مربا توت فرنگی :

توت فرنگی : دو و نیم فنجان

خلال پوست پرتقال : 2 قاشق چایخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

شکر : نصف فنجان (اگر دوست دارید مربا کم شیرین باشر میتوانید یک چهارم شکر استفاده کنید)

وسایل مورد نیاز برای تهیه مربا توت فرنگی :

کاسه ی پیرکس درجه دار یا یه کاسه بزرگ مخصوص مایکروویو (ظرفتان نباید فلزی باشد)

 طزر تهیه ژله توت فرنگی :

توت فرنگی ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه خلال پرتقال، آبلیمو و شکر در کاسه مخصوص مایکروویو بریزید.

به آرامی مخلوط را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. حالا بگذارید این مخلوط ۳۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا خیس بخورد.

کاسه توت فرنگی ها رو روی بشقاب مایکروویو قرار دهید.

بالاترین درجه مایکروویو را انتخاب کرده و برای 15 دقیقه بگذارید تا پخته شود.

هر ۵ دقیقه یک بار حرکت مایکروویو را متوقف کرده و مخلوط را هم بزنید.

اگر قدرت مایکروویوتان کم تر از ۱۶۰۰ وات باشد مدت زمان پخت مربا طولانی تر شده و اگر قدرتش خیلی زیادتر از ۱۶۰۰ وات باشد مدت زمان طبخ کمتر می شود.

حواستان باشد که مربا سر نرود.

اگر مربای تان خیلی زیاد قل می زند و شروع به سر رفتن کرد، مربا را به یه کاسه بزرگتر منتقل کرده و ادامه دهید.

مربا وقتی غلیظ و شربتی شکل می شود حاضر شده است.

وقتی مخلوط داغ باشد شکل غلیظی ندارد اما وقتی سرد شد باید غلیظ شده باشد.

مربای داغ را داخل شیشه ریخته و  در دمای اتاق بگذارید سرد شود. سپس در یخچال نگهداری کنید.

اگر مربا حتی بعد از خنک شدن، خیلی شل و آبکی شده  باشد نشانه این است که لازم دارد مدت زمان بیشتری در مایکروویو بماند.

 

بیشتر بخوانید:

مربای پوست پرتقال ؛ مدل رولی و خلالی

مارمالاد کیوی ؛ یک صبحانه خوشمزه زمستانی

فوت و فن های یک مربای خوش طعم و خوش رنگ

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، مربای توت فرنگی، مارمالاد توت فرنگی، دستور پخت انواع مربا، دلیل شکرک زدن مربا، مربای رژیمی، پخت مربای توت فرنگی با ماکروویو، ژله توت فرنگی تعداد بازديد: 671 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز