افسانه ظروفی
مواد لازم کیک قرمز مخملی (Red Velvet)
برای حدود 12 نفر
روغن مایع 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
شکر ریز 180 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
ماست 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
رنگ قرمز خوراکی 2 قاشق چایخوری
بیکینگسودا یکدوم قاشق چایخوری
سرکه سفید 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم
پنیر خامهای 150 گرم
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
پودر شکر 160 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 200 گرم
پوست لیموی رنده کرده 3 قاشق چایخوری
روش تهیه کیک قرمز مخملی (Red Velvet)
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روغن مایع، شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یکی یکی بیفزائید. آنگاه مخلوط الک کرده آرد، آرد ذرت، پودر کاکائو و نمک را همراه با مخلوط ماست و رنگ قرمز بهطور یک در میان درون مایه فراهم کرده بریزید و با همزن برقی بزنید.
سپس بیکینگسودا را در سرکه حل کنید و آن را به مایه بیفزائید. حالا مایه به دست آمده را بهطور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر بپزید.
اکنون کیکها را از فر درآورید و پس از ده دقیقه از قالب خارج کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
اینک کیکها را در کیسه نایلونی مناسبی بگذارید و 40 دقیقه در فریزر نگه دارید در این میان کرم را آماده و آن را بین لایههای کیک بمالید آنگاه کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبائی قرار دهید و رویش را با گل و میوه بیارائید.
روش تهیه کرم: هر دو پنیر، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه خامه و پوست لیمو را بیفزائید و مخلوط کنید.