افسانه ظروفی
مواد لازم برای 16 عدد
تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری سرخالی
آرد 4 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
ژله توتفرنگی یا تمشک 1 بسته (100 گرمی)
آبجوش 250 میلیلیتر (یک پیمانه)
شکلات سفید آبکرده 200 گرم
شربت ساده برای مرطوب کردن کیکها به میزان لازم
روش تهيه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه تخممرغها و شکر را همراه با وانیلین، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید (به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید تا حجم آن از بین نرود!).
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
کیک را در قالب خنک کنید و بعد مربعهائی به اندازه 5 سانتیمتر از آن درآورید و کنار بگذارید.
اکنون ژله را در آبجوش حل کنید و در قالب چربکرده به اندازه 16×20 سانتیمتر بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.
سپس آن را به مکعبهای کوچک ببرید.
اینک شکلات را روی زرورق به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و همینکه شکلات سفت شد، آن را به مربعهای 5/5 سانتیمتری برش دهید و شکلات را در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
آنگاه روی کیکها را با شربت مرطوب کنید و تکههای شکلات را با اندکی شکلات آبکرده به اطراف کیک بچسبانید تا به شکل جعبه در آید.
سپس داخل این جعبههای شکلاتی، اندکی خامه بریزید و با ژلههای مکعبی شکل پر کنید.
حالا جعبههای شکلاتی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.