افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 نفر
تخم مرغ 3 عدد
کره نرم شده 250 گرم
شکر 180 گرم
آرد 300 گرم
وانیلین یک قاشق چایخوری
شیر 125 میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
گلاب 1 قاشق سوپخوری
هل یکدوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم
روش تهیه کاپ کیک گل های رز
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
تخممرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.
آنگاه آرد، وانیلین، شیر، گلاب و هل را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه، مایه را هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
سپس مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید و کاپکیکها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.
حالا کیکها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه و گلهای دستساختتان از کرم کرهای بیارائید.