Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:23

7
فروردین
کاپ کیک گل های رز

کاپ کیک گل های رز

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. تخم‌مرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 12 نفر

تخم‌ مرغ                    3 عدد

کره نرم شده              250 گرم

شکر                         180 گرم

آرد                           300 گرم

وانیلین                     یک قاشق چایخوری

شیر                        125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

گلاب                       1 قاشق سوپخوری

هل                         یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته         به میزان لازم

روش تهیه کاپ کیک گل های رز

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

تخم‌مرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.

آن‌گاه آرد، وانیلین، شیر، گلاب و هل را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه، مایه را هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید.

حالا کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان را با خامه و گل‌های دست‌ساخت‌تان از کرم کره‌ای بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه کاپ کیک، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، دستور تهیه کاپ کیک، مواد لازم کاپ کیک، کیک گل رز، کاپ کیک خانگی تعداد بازديد: 3293 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز