Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 11:23

25
اسفند
شیرینی فندقی کرمان

شیرینی فندقی کرمان

روش تهیه شیرینی فندقی کرمان

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم برای حدود 100 عدد 

آرد                                          200 گرم

روغن صاف قنادی                        110 گرم

پودر شکر                                 60 گرم

شیر                                       1 قاشق سوپخوری

گلاب                                      1 قاشق سوپخوری

هل آسیاب کرده                       یک چهارم قاشق چایخوری

جوز‌هندی رنده کرده                   یک چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده                         1 قاشق چایخوری

فندق برای تزئین                       100 عدد

روش تهیه 

آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر، شیر، گلاب، هل، جوز و زعفران را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده یا کنگره‌دار بریزید و هربار از مایه به اندازه گردو و با فاصله روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. سپس روی هر‌کدام یک عدد فندق بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: انواع شیرینی برای عید، شیرینی فندقی، شیرینی مخصوص کرمان، شیرینی نوروزی، انواع شیرینی با فندق، روش تهیه شیرینی فندقی، مواد لازم شیرینی فندقی تعداد بازديد: 1199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز