سعید بابارحیمی
مواد لازم برای حدود 100 عدد
آرد 200 گرم
روغن صاف قنادی 110 گرم
پودر شکر 60 گرم
شیر 1 قاشق سوپخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
هل آسیاب کرده یک چهارم قاشق چایخوری
جوزهندی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری
فندق برای تزئین 100 عدد
روش تهیه
آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه پودر شکر، شیر، گلاب، هل، جوز و زعفران را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده یا کنگرهدار بریزید و هربار از مایه به اندازه گردو و با فاصله روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید. سپس روی هرکدام یک عدد فندق بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید.