افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای ۳۰ عدد
آرد ۳۷۵ گرم
بیكینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
كرهی خرد كرده ۱۶۰ گرم
شكر دانه ریز ۱۲۵ گرم
تخممرغ زده شده ۱ عدد
پودر قهوه ۱ قاشق سوپخوری
آب ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیهی كرم قهوه
كره ۸۰ گرم
پودر شكر نرم و الك كرده ۱۲۵ گرم
آب گرم ۲ قاشق چایخوری
پودر قهوه ۲ قاشق چایخوری
شكلات سفید آبكرده برای تزئین ۱۰۰ گرم
روش تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، آرد را همراه با بیكینگپودر الك كنید. سپس كره خرد شده را بیفزائید و با سر انگشتان كره و آرد را مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.
شكر، تخممرغ، قهوه و آب را اضافه كنید تا به شكل خمیر درآید. خمیر را داخل كیسهی نایلونی به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید. بعد آن را روی سطحی آردپاشی شده با وردنه باز كنید و با برشگر دایرهای شكل كنگرهدار، قالب بزنید و با فاصه در سینی بچینید. حالا به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی كه طلائی شود، بپزید.
سپس روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اینك كرم را در قیف مخصوص شیرینیپزی - كه داخل آن ماسورهی كنگرهدار گذاشتهاید - بریزید و بین هر دو بیسكویت، از این كرم بگذارید. اكنون روی بیسكویتها را با شكلات سفید آبكرده تزئین كنید و وسط هر كدام یك دراژهی شكلاتی قرار دهید.
روش تهیهی كرم: كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و به حالت كرم درآید. حالا پودر قهوه را در آب حل كنید و به مخلوط قبلی اضافه كنید. اكنون كرم را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس مصرف كنید.