افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 24 برش
آرد 300 گرم
شكر قهوهای 250 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
كرة آبكرده 100 گرم
تخممرغ 2 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
شكلات خرد كرده 200-250 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوهای و بیكینگپودر را مخلوط كنید و كره، تخممرغها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد، شكر قهوهای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود و به اندازة دلخواهتان برش دهید.