Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 13:04

6
بهمن
برانی باتر اسكاچ

برانی باتر اسكاچ

روش تهیه برانی باتر اسكاچ

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 24 برش

 آرد                                     300 گرم

شكر قهوه‌ای                        250 گرم

بیكینگ‌پودر                          2 قاشق چایخوری

كرة آبكرده                           100 گرم

تخم‌مرغ                              2 عدد

اسانس وانیل                      1 قاشق چایخوری

شكلات خرد كرده                 200-250 گرم

روش تهیه 

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و قالب 20×30 سانتیمتری را چرب نمائید. آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ‌پودر را مخلوط كنید و كره، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد، شكر قهوه‌ای و بیكینگ پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را در قالب بریزید و شكلات را رویش بپاشید. اكنون برانی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید و آن را در قالب خنك كنید. حالا برانی را چند ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادة مصرف شود و به اندازة دلخواهتان برش دهید.

 

برچسب ها: برانی باتر اسكاچ، روش تهیه برانی باتر اسكاچ، مواد لازم برانی باتر اسكاچ، انواع شیرینی شکلاتی، انواع برانی تعداد بازديد: 1064 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز