آرزو گنجی
مواد لازم برای حدود 60 عدد
كره 140 گرم
پودر شكر 70 گرم
وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
بادام زمینی برشته و آسیاب كرده 100 گرم
پودر كاكائو 30 گرم
آرد 240 گرم
بیكینگ پودر یك چهارم قاشق چایخوری
بادام زمینی خرد كرد برای تزئین 200 گرم
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
كره، پودرشكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا بادامزمینی و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید و خمیر را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. اكنون هربار به اندازة یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپهای فراهم كرده را در بادامزمینی خرد كرده بغلتانید و با فاصله، در سینی چربكردة شیرینیپزی بچینید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.