Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:39

24
اردیبهشت
شیرینی بادام زمینی

شیرینی بادام زمینی

روش تهیه شیرینی بادام زمینی

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای حدود 60 عدد

 كره                                                    140 گرم

پودر شكر                                              70 گرم

وانیلین                                                 یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ                                               1 عدد

بادام زمینی برشته و آسیاب كرده                100 گرم

پودر كاكائو                                             30 گرم

آرد                                                     240 گرم

بیكینگ پودر                                          یك چهارم قاشق چایخوری

بادام زمینی خرد كرد برای تزئین                 200 گرم

پودر شكر برای تزئین                              به میزان لازم

روش تهیه

كره، پودر‌شكر و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا بادام‌زمینی و پودر كاكائو را افزوده و مخلوط كنید. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كنید و خمیر را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. اكنون هربار به اندازة یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید. توپ‌های فراهم كرده را در بادام‌زمینی خرد كرده بغلتانید و با فاصله، در سینی چربكردة شیرینی‌پزی بچینید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.  همینكه شیرینی خنك شد، آن را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، شیرینی بادام زمینی، شیرینی با بادام زمینی، روش تهیه شیرینی بادام زمینی، مواد لازم شیرینی بادام زمینی تعداد بازديد: 1274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز