Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:03

16
دی
تارتلت گردو و پنير

تارتلت گردو و پنير

پنیر خامه‌ای و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

مژگان فرهنگ

 

مواد لازم تارتلت گردو و پنير

برای 18 عدد 

پنیر خامه‌ای                                       240 گرم

كره                                                    125 گرم

آرد                                                     150 گرم

نمك                                                   یك چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد توت فرنگی برای تزئین               به میزان لازم

خلال پسته برای تزئین                          به میزان لازم

مواد لازم میانی

تخم مرغ همزده                                   1 عدد

شكر قهوه‌ای                                       150 گرم

كره آبكرده                                           1 قاشق سوپخوری

دارچین                                               1 قاشق چایخوری

گردوی خرد كرده                                  120 گرم

روش تهیه تارتلت گردو و پنير

پنیر خامه‌ای و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا قالب‌های مینی مافین را چرب كنید و داخل قالب‌ها را با خمیر فراهم كرده بپوشانید. حالا قالب را دوباره به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون درون خمیر‌ها را با مواد میانی پر كنید و تارتلت‌ها را به مدت تقریبی

15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. تارتلت‌ها را از قالب درآورید و با مارمالاد و خلال پسته بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: تارت، تارتلت، کیک و شیرینی، تارتلت گردو و پنير، دستور تهیه تارتلت تعداد بازديد: 958 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز