مژگان فرهنگ
مواد لازم تارتلت گردو و پنير
برای 18 عدد
پنیر خامهای 240 گرم
كره 125 گرم
آرد 150 گرم
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم میانی
تخم مرغ همزده 1 عدد
شكر قهوهای 150 گرم
كره آبكرده 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
گردوی خرد كرده 120 گرم
روش تهیه تارتلت گردو و پنير
پنیر خامهای و كره را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا قالبهای مینی مافین را چرب كنید و داخل قالبها را با خمیر فراهم كرده بپوشانید. حالا قالب را دوباره به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. اكنون درون خمیرها را با مواد میانی پر كنید و تارتلتها را به مدت تقریبی
15-20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. تارتلتها را از قالب درآورید و با مارمالاد و خلال پسته بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط كنید.