Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:20

15
دی
تارتلت شكلاتی با انبه

تارتلت شكلاتی با انبه

روش تهیه تارتلت شكلاتی با انبه

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 8 عدد

 پودر كاكائو                 15 گرم

آب جوش                   80 میلی‌لیتر

كره                          70 گرم

شكر                        100 گرم

تخم‌مرغ                    1 عدد

خامه‌ی صبحانه           50 گرم

آرد                          100 گرم

بیكینگ‌پودر                یك‌چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد انبه              یك‌دوم پیمانه

انبه                        2 عدد

روش تهیه

پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید كاملاً خنك شود. آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و بعد تخم‌مرغ و خامه را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس كاكائوی حل‌ كرده را بیفزائید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگ پودر را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكنواخت شود. حالا این مایه‌ را در قالب‌های چربكرده‌ی تارتلت بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. همینكه تارتلت‌ها خنك شدند، آنها را از قالب‌ها جدا كنید و رویشان مارمالاد بمالید و تكه‌های انبه را روی آن بچینید. روی انبه‌ها را با ژلاتین حل كرده براق و درخشان كنید.

 

برچسب ها: تارتلت شكلاتی با انبه، روش تهیه تارتلت شكلاتی با انبه، شیرینی با انبه، انواع شیرینی با میوه، تارتلت شکلات، شیرینی شکلاتی تعداد بازديد: 870 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز