مریم امیری
مواد لازم برای 8 عدد
پودر كاكائو 15 گرم
آب جوش 80 میلیلیتر
كره 70 گرم
شكر 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
خامهی صبحانه 50 گرم
آرد 100 گرم
بیكینگپودر یكچهارم قاشق چایخوری
مارمالاد انبه یكدوم پیمانه
انبه 2 عدد
روش تهیه
پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید و بگذارید كاملاً خنك شود. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و بعد تخممرغ و خامه را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس كاكائوی حل كرده را بیفزائید و در آخر مخلوط آرد و بیكینگ پودر را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا كاملاً صاف و یكنواخت شود. حالا این مایه را در قالبهای چربكردهی تارتلت بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید. همینكه تارتلتها خنك شدند، آنها را از قالبها جدا كنید و رویشان مارمالاد بمالید و تكههای انبه را روی آن بچینید. روی انبهها را با ژلاتین حل كرده براق و درخشان كنید.