Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:10

13
دی
شیرینی پنیر و گلسه چری

شیرینی پنیر و گلسه چری

روش تهیه شیرینی پنیر و گلسه چری

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای حدود 35 عدد

 كره                            100 گرم

پنیر خامه‌ای                 100 گرم

شكر دانه ریز                 100 گرم

اسانس بادام                یك هشتم قاشق چایخوری

آرد                              150 گرم

بیكینگ پودر                 1 قاشق چایخوری

كورن فلكس خرد كرده    50 گرم

گلسه چری دو نیم كرده  حدود 17عدد

روش تهیه

كره، پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه اسانس بادام، آرد و بیكینگ‌ پودر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و مناسبی به دست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و 1 شب در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در كورن فلكس بغلتانید. توپ‌های فراهم كرده را با فاصله در سینی شیرینی پزی بچینید و رویشان گلسه چری بگذارید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید. اینك شیرینی را روی پنجرة سیمی قرار دهید تا خنك شوند و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینی پنیر و گلسه چری، روش تهیه شیرینی پنیر و گلسه چری، مواد لازم شیرینی پنیر و گلسه چری، شیرینی با پنیر، انواع شیرینی با پنیر تعداد بازديد: 1861 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز