افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 35 عدد
كره 100 گرم
پنیر خامهای 100 گرم
شكر دانه ریز 100 گرم
اسانس بادام یك هشتم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
كورن فلكس خرد كرده 50 گرم
گلسه چری دو نیم كرده حدود 17عدد
روش تهیه
كره، پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه اسانس بادام، آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و مناسبی به دست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و 1 شب در یخچال نگه دارید. سپس هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در كورن فلكس بغلتانید. توپهای فراهم كرده را با فاصله در سینی شیرینی پزی بچینید و رویشان گلسه چری بگذارید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید. اینك شیرینی را روی پنجرة سیمی قرار دهید تا خنك شوند و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.