افسانه ظروفی
مواد لازم كرم خرمالو
برای 8-10 نفر
پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
آب 4 قاشق سوپخوری (یك چهارم پیمانه)
پورة خرمالو 4 پیمانه (در حدود 10 عدد درشت)
عسل 4 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری
خامه شیرین كرده و همزده 300 گرم
مخلوط هل، دارچین و جوزهندی یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه كرم خرمالو
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه پوره خرمالو، عسل و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط نمائید. سپس محلول ژلاتین و خامه را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا هل، دارچین و جوز را نیز درون این مایه بریزید و به آرامی هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را درون قالب به گنجایش یك و نیم لیتر بریزید و آن را یك شب یا دست كم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كرم ببندد و آماده مصرف شود. هنگام پذیرائی ظرف كرم را چند ثانیه در آب گرم نگه دارید و اطرافش را با دستان مرطوب آزاد كنید. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با خامه و خرمالو بیارائید.
یادآوری1: میتوانید به جای هل و دارچین از قدری وانیل استفاده كنید.
یادآوری2: چنانچه از قالبهای سلیكونی استفاده میكنید، دسر را پس از ریختن در قالب، در فریزر قرار دهید تا بتوانید بهراحتی آن را از قالب جدا كنید.