افسانه ظروفی
مواد لازم ميوه درسبد فيلو
برای 4-6 نفر
خمیر فیلو به میزان لازم
كرهی آبكرده حدود 50 گرم
مارمالاد زردآلو حدود 80 گرم (یكسوم پیمانه)
میوههای خردكرده (به دلخواه) حدود 500 گرم
مواد لازم ميوه درسبد فيلو
خمیرها را به قطر تقریبی 15 سانتیمتر ببرید و رویشان كره بمالید. آنگاه پشت قالبهای فلزی به گنجایش 180 میلیلیتر پهن كنید؛ بهگونهای كه سهلایه خمیر روی یكدیگر قرار گیرد. سپس قالبها را در سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر گرمشده با دمای 200 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا خمیر، بپزد و طلائیرنگ شود. حالا صبر كنید تا سبدهای فیلو كاملاً خنك شوند.
از اضافیهای خمیر، دستههای سبد را درست كنید و در سینی جداگانهای بچینید و با همان دما در فر بپزید. حالا قدری، مارمالاد در هر سبد بریزید و آن را با میوه پر كنید. بعد دستهی سبد را در جای خود قرار دهید. باقیماندهی مارمالاد را گرم كنید و روی میوهها بمالید. اكنون سبدهای میوه را، برای پذیرائی در زیردستیهای زیبا و مناسب بچینید.