افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
آرد 300 گرم
شكر ریز 240 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
ماست میوهای 360 میلیلیتر
تخممرغ 4 عدد
روغن ذرت 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
ژلهی میوه یك بستهی 100 گرمی
خامهی فرم گرفته 250 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 22×32 سانتیمتری را چرب نمائید. آنگاه آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید و شكر، بیكینگپودر، ماست، تخممرغها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایهی صاف و یكدستی به دست آید. سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و خامهی فرم گرفته را رویش بمالید. اكنون در صورت دلخواه روی كیك را با میوه بیارائید و به اندازهی مورد نظر ببرید. اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.
یادآوری: میتوانید از ژله و ماست توتفرنگی برای تهیهی این كیك استفاده كنید و یا میوهی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید كه نوع ژله و ماست از یك میوه باشد!