Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:01

22
مهر
مافن شكلات چیپسی

مافن شكلات چیپسی

طرز تهیه مافن شکلات چیپسی خوشمزه

افسانه ظروفـی

 

مواد لازم مافن شكلات چیپسی

برای 12 عدد

آرد                                                  300  گرم

بیكینگ‌پودر                                        2 قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای روشن                            100 گرم

دوغ بی‌نمك                                      375 میلی‌لیتر (یك‌و یك‌دوم‌ پیمانه)

تخم‌مرغ همزده                                  2 عدد

وانیلین                                             یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی آبكرده و خنك شده                     150 گرم

شكلات چیپسی                                200 گرم

خامه‌ی فرم گرفته                              حدود 250 گرم

مارمالاد توت‌فرنگی                            1-2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه مافن شكلات چیپسی 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگ‌پودر را الك كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای را بیفزائید و مخلوط كنید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد نمائید. سپس مخلوط دوغ، تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را در این حفره بریزید و با قاشق فلزی بزرگی اندكی مخلوط كنید. حالا كره و شكلات چیپسی را به آن بیفزائید. مراقب باشید كه مایه ی مافن را بیش از حد هم نزنید زیرا بافت كیك سفت و نامطلوب خواهد شد! اكنون مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب‌ها بریزید به گونه‌ای كه یك سوم از حجم قالب‌ها خالی بماند. آن‌گاه قالب را در فر بگذارید و مافن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید. حال مافن‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و با مخلوط خامه و مارمالاد توت‌فرنگی و گل‌های قندی دست ساختتان بیارائید. سپس مافن‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: کیک، شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، مافین، مافن شکلاتی تعداد بازديد: 1106 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز