افسانه ظروفـی
مواد لازم مافن شكلات چیپسی
برای 12 عدد
آرد 300 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
شكر قهوهای روشن 100 گرم
دوغ بینمك 375 میلیلیتر (یكو یكدوم پیمانه)
تخممرغ همزده 2 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
كرهی آبكرده و خنك شده 150 گرم
شكلات چیپسی 200 گرم
خامهی فرم گرفته حدود 250 گرم
مارمالاد توتفرنگی 1-2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مافن شكلات چیپسی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آرد و بیكینگپودر را الك كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه شكر قهوهای را بیفزائید و مخلوط كنید و در وسط آن حفرهای ایجاد نمائید. سپس مخلوط دوغ، تخممرغها و وانیلین را در این حفره بریزید و با قاشق فلزی بزرگی اندكی مخلوط كنید. حالا كره و شكلات چیپسی را به آن بیفزائید. مراقب باشید كه مایه ی مافن را بیش از حد هم نزنید زیرا بافت كیك سفت و نامطلوب خواهد شد! اكنون مایهی فراهمكرده را در قالبها بریزید به گونهای كه یك سوم از حجم قالبها خالی بماند. آنگاه قالب را در فر بگذارید و مافن را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، بپزید. حال مافنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با مخلوط خامه و مارمالاد توتفرنگی و گلهای قندی دست ساختتان بیارائید. سپس مافنها را برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.