Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:10

16
شهریور
خاگينه خرما

خاگينه خرما

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه ماست را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم خاگينه خرما

تخم‌مرغ 4 عدد

وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری

ماست 4 قاشق سوپخوری

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

پودر شكر   2 قاشق سوپخوری

آرد 4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

گردوی خرد كرده 120 گرم

دارچین 1 قاشق سوپخوری

پودر هل یك‌دوم قاشق چایخوری

خرمای هسته گرفته و خرد كرده 400 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

شكر 500 گرم

آب250 میلی‌لیتر

زعفران1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه خاگينه خرما

تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه ماست را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. حالا بیكینگ‌پودر، پودر شكر و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس مایه‌ی فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت تقریبی 15-25 دقیقه، قرار دهید تا روی خاگینه بسته شود.

اكنون خاگینه را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید همین كه خاگینه خنك شد. مواد میانی را رویش قرار دهید و یك طرف خاگینه را روی طرف دوم قرار دهید. اینك شربت داغ را روی خاگینه بریزید و میل كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه‌ی شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا اندكی قوام بگیرد و بعد زعفران را به شربت بیفزائید.

 

برچسب ها: خاگینه، خاگينه خرما، روش تهیه خاگينه، روش تهیه خاگينه خرما، مواد لازم خاگینه تعداد بازديد: 737 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این خاگینه چیست؟

فیلم روز
تصویر روز