تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم خاگينه خرما
تخممرغ 4 عدد
وانیلین یك هشتم قاشق چایخوری
ماست 4 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
پودر شكر 2 قاشق سوپخوری
آرد 4 قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی
گردوی خرد كرده 120 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
پودر هل یكدوم قاشق چایخوری
خرمای هسته گرفته و خرد كرده 400 گرم
مواد لازم برای تهیهی شربت
شكر 500 گرم
آب250 میلیلیتر
زعفران1 قاشق سوپخوری
روش تهیه خاگينه خرما
تخممرغها را در كاسهی مناسبی بریزید، وانیلین را بیفزائید و با همزن برقی بزنید. آنگاه ماست را اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. حالا بیكینگپودر، پودر شكر و آرد را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس مایهی فراهم كرده را در ظرف نسوز چربكرده به قطر 22 سانتیمتر بریزید و در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی 15-25 دقیقه، قرار دهید تا روی خاگینه بسته شود.
اكنون خاگینه را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید همین كه خاگینه خنك شد. مواد میانی را رویش قرار دهید و یك طرف خاگینه را روی طرف دوم قرار دهید. اینك شربت داغ را روی خاگینه بریزید و میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی: همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
روش تهیهی شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا اندكی قوام بگیرد و بعد زعفران را به شربت بیفزائید.