Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:58

12
شهریور
مربای آلبالو

مربای آلبالو

آلبالوها را بشوئید و هسته‌ی آن را درآورید. آن‌گاه شكر را لابه‌لای آلبالوها بریزید و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد.

مواد لازم مربای آلبالو  

آلبالو 1 كیلوگرم

شكر 1200 گرم

وانیل مایع 1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه مربای آلبالو  

آلبالوها را بشوئید و هسته‌ی آن را درآورید. آن‌گاه شكر را لابه‌لای آلبالوها بریزید و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد. سپس آن را روی حرارت بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه، بجوشانید تا شربت مربا قوام آید. اكنون وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. مربا را در شیشه‌ی استریل كرده‌ی داغ بریزید، درش را محكم ببندید و در یخچال نگه دارید.

یادآوری: مربای آلبالو نباید زیاد بجوشد زیرا رنگش تیره می‌شود. می‌توانید آلبالوها را پس از چند جوش از شربت خارج كنید و شربت را به تنهایی بجوشانید تا قوام آید. سپس آلبالو را به آن اضافه كنید.

 

برچسب ها: مربا، مربای آلبالو، مواد لازم مربای آلبالو، روش تهیه مربا، روش تهیه مربای آلبالو تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مربا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز