تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم تارت خرما و گردو
آرد 185 گرم
پودرشكر 2 قاشق سوپخوری
كره سرد، خرد كرده 90 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب سرد 2 قاشق چایخوری
خرمای نصف شده حدود 300 گرم
مواد لازم میانی
كره 70 گرم
شكر 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 قاشق سوپخوری
گردوی ریزخرد كرده 100 گرم
دارچین یك دوم قاشق چایخوری
پودر آویشن یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه تارت خرما و گردو
آرد و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با سر انگشتان به خورد آرد دهید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخممرغ و در صورت نیاز آب سرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی بهدست آید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده قدری ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید و در قالب چربكرده تارت به قطر 20 سانتیمتر پهن نمائید. با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد كنید و روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را 10 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس از یخچال خارج كرده و اضافیهای اطراف خمیر را بگیرید و به مدت 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك تارت را از فر درآورید و بگذارید سرد شود. سپس خرما را روی تارت بچینید و مواد میانی را درون تارت بریزید و دوباره آن را به مدت تقریبی 40 دقیقه با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغ را بیفزائید هم بزنید. حالا آرد، گردو، دارچین و آویشن را بیفزائید و مخلوط كنید.